BTB13 Mikro-Meso Therapy

 

Mikroneulaus ja mesoterapia on kolmivaiheinen BTB13 hoitomenetelmä. Hoito perustuu suomalaiseen, patentoituun innovaatioon, BTB13-yhdisteeseen, joka vaikuttaa sisällä soluissa solujen terveyteen, aineenvaihduntaan ja niiden uusiutumiseen.

Yhdisteellä on silminnähtäviä vaikutuksia ihossa. Ihosta tulee kiinteämpi, kirkkaampi, kosteutetumpi ja tasaisempi. Yhdessä kollageenin laatuun ja tuotantoon vaikuttavan mikroneulausmenetelmän kanssa
BTB13-yhdiste hoitaa tuloksellisesti ihon ikämuutoksia, tasoittaa arpia, puhdistaa ihoa ja vähentää ihotulehdusta, vaalentaa pigmenttimuutoksia sekä kirkastaa ja heleyttää ihoa eliminoiden iholta väsymyksen merkkejä.

Mikroneulaus on tehokkain (veitsetön) ihoa uudistava hoito.

Kenelle

Kaikille, jotka haluavat vaikuttaa ihonsa rakenteeseen, väriin ja kimmoisuuteen. Myös herkkä- ja couperosaiholle. Mikroneulauksella voidaan hoitaa:

Juonteet, rypyt, silmänympärys ja huultentympärysiho
Löystynyt iho
Ihon sävy, maksaläiskät, pigmenttimuutokset
Suurentuneet ihohuokoset, epäpuhdas iho
Auringon aiheuttamat ihovauriot, arvet

Miksi

Iän myötä ihon sidekudostuotanto, kyky tuottaa kollageenia ja elastiinia vähenee, soluväliaine mm. hyaluronihappo vähenee, iho kuivuu ja rypistyy. Toisaalta ihon pinnalla sitä suojaava hydrolipidikalvo estää myös tehokkaasti vesiliukoisten aineiden kuten C-vitamiinin imeytymisen.

Mikroneulaus on itsessään tehokas hoito, jossa mikroneulat stimuloivat luonnollisella tavalla ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. BTB13 mikroneulausseerumin ainutlaatuisena etuna on sen aikaansaama vaikutus sekä dermiksen fibroblastisoluihin, että epidermiksen kantasoluihin, patentoidulla BTB13-kuljetusmenetelmällä. Tämä elvyttää passivoituneiden kantasolujen jakautumista ja näin uusien ihosolujen muodostumista.

Miten

Mikroneulauksessa käytetään mikroneulauskynää, joka aiheuttaa ihon syvimpiin kerroksiin (hallitusti haluttuun syvyyteen 0,25 - 2,5mm) hienoja reikiä, ns. mikrovaurioita, jotka lisäävät kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Iho vahvistuu ja tulee kimmoisammaksi. Lisäksi näitä mikroskooppisia neulakanavia myöten
saadaan kuljetettua BTB13-soluaktivaattoria kohteeseen. Näin saadaan huipputehokas yhdistelmä ihon rakenteen vahvistamiseksi.

Hoito aloitetaan hieronnalla ja puhdistuksella, sekä kemiallisella kuorinnalla. Neulauksessa on kaksi eri vaihetta; Kauttaaltaan kasvot ja kaula nopealla teholla, tiheillä neuloilla tehtävä neulaus ja lisäksi harvemmilla neuloilla tehtävä täsmäneulaus haastavempiin kohtiin. Neulauksessa on valittavissa kaksi eri neulausseerumia. Lopuksi tehdään ihon mesoterapiahoito imeytyspäällä. Hoidon päätteeksi levitetään kasvoille BTB13 Medical+peptides naamio.
Entiseen mikroneulausrullaan verrattuna hoitomenentelmän teho on moninkertainen sekä neulaus- ja imeytyspäät ovat kertakäyttöisiä.

Hoito tuntuu kihelmöintinä ja pieninä nipistyksinä, muttei satu tai vaadi puudutusta. Hoito kestää noin tunnin. Mikroneulauskanavat sulkeutuvat 60 - 90 minuutin kuluessa mikroneulaushoidosta. On mahdollista, että iho punoittaa hoitopäivänä ja saattaa kihelmöidä sekä tuntua kiristävältä ja kuivalta.

Ihoa ei saa kosketella eikä siihen saa laittaa mitään kahteen tuntiin hoidon jälkeen. Samana päivänä on vältettävä saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja auringonottoa. Suositeltavaa ettei meikkiä käytä samana päiväna (muttei ainakaan 3 tuntiin). Seuraavana päivänä voi jo palata normaalisti harrastusten pariin.

Vältä aurinkoa ainakin viikon ajan käsitellylle alueelle. Käytä kasvoilla fysikaalista aurinkosuojavoidetta. Käytä mielellään vain mineraalimeikkiä.

Kotituotteksi BTB13 Anti-Redness -voide ja ihotyypin seerumi. Saat tarkemmat kotihoito-ohjeet hoidossa.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, vaikutukset iholla näkyvät yksilöllisesti
1-5 kuukauden kuluttua. Suosittelemme mikroneulaushoitoa 2x3 kerran sarjahoitona, puolen vuoden välein. Hoidot tehdään 5-6 viikon välein. Ylläpitohoitoa voi jatkaa 2-3 krt/vuodessa.

HUOM! Mikroneulausta ei saa tehdä ylihoitaen, jottei vaikuta epäsuotuisasti kollageenitasapainoon.

Mitä

BTB13 Mikroneulausseerumi vaikuttaa solutasolla
Mikroneulausseerumi edesauttaa ihosolujen aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistoa niistä. Edesauttaa kollageenin ja elastiinisäikeiden muodostumista, vahvistumista ja parantaa ihon kimmoisuutta ja rakenetta. Hoitaa arpikudosta. Edesauttaa mikrovaurioiden parantumista. Mikroneulausseerumissa on paitsi ainutlaatuinen BTB13-yhdiste, myös runsaasti ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Kenelle ei mikroneulausta

Verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville
Insuliinihoitoista diabetesta sairastaville
Jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus tai ihosairaus
Henkilöille, joilla on taipumus arpikeloideihin ja kolmoishermosärkyyn
Raskaana oleville ja imettäville äideille
Syöpää sairastaville tai syöpähoidoissa oleville

Keloidiarville hoito ei toimi.

BTB13 - Enemmän kuin pelkkä mikroneulaus