BTB13 Mikroneulaus

 

Mikroneulaus on tehokkain (veitsetön) ihoa uudistava hoito.

Luonnollinen ja turvallinen kasvojenkohotus aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa
BTB13:sta lisäksi ainutlaatuinen kaksitehoinen vaikutus patentoidulla kantasoluteknologialla

Miksi

Kun halutaan piristystä ilmeeseen, siloittamaan ryppyjä ja uurteita, tasoittamaan ihon väriä, kirkastamaan elotonta, tunkkaista ihoa.

Iän myötä ihon sidekudostuotanto, kyky tuottaa kollageenia ja elastiinia vähenee, soluväliaine mm. hyaluronihappo vähenee, iho kuivuu ja rypistyy. Toisaalta ihon pinnalla sitä suojaava hydrolipidikalvo estää myös tehokkaasti vesiliukoisten aineiden kuten C-vitamiinin imeytymisen.
Mikroneulausta käytetään tasoittamaan ryppyjä ja hidastamaan uusien ryppyjen ja juonteiden syntyä sekä kiinteyttämään ihoa ja tasoittamaan ihon väriä sekä muita ihomuutoksia kuten arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta.
Mikroneulaus on itsessään tehokas hoito, jossa mikroneulat stimuloivat luonnollisella tavalla ihon kollageenin ja elastiinin tuotantoa. BTB13 mikroneulausseerumin ainutlaatuisena etuna on sen aikaansaama vaikutus sekä dermiksen fibroblastisoluihin, että epidermiksen kantasoluihin, patentoidulla BTB13-kuljetusmenetelmällä. Tämä elvyttää passivoituneiden kantasolujen jakautumista ja näin uusien ihosolujen muodostumista.
Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se paksuntaa ja vahvistaa ihoa.

Miten

Mikroneulausrullan kulku kasvoilla

Mikroneulauksessa käytetään rullaa (silmänympärysiholla kynää), jossa on lukuisia pieniä neuloja pituudeltaan 0,5 mm, mikä on optimaalinen pituus kollageenin muodostuksen stimulointiin. Mikroneulaushoito tehdään liikuttamalla rullaa tasaisesti iholla, jolloin ihoon muodostuu tuhansia mikroskooppisia neulakanavia.
Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti kollageeni- ja elastiinituotannon lisääntymisen avulla. Mikroneulausseerumia levitetään iholle ennen neulattavaa ihoaluetta. Neulauksessa muodostuvien naulakanavien ansiosta hoitavat aineet pääsevät imeytyvät hyvin ihoon ja niiden vaikutus tehostuu.
Mikroneulaushoito kestää noin tunnin. Mikroneulaus on turvallista ja kivutonta. Neulauksen aikana iholla saattaa tuntua pientä pistelyä.

Mikroneulausrulla

Mikroneulauskanavat sulkeutuvat 60 - 90 minuutin kuluessa mikroneulaushoidosta. On mahdollista, että iho punoittaa hoitopäivänä ja saattaa kihelmöidä sekä tuntua kiristävältä ja kuivalta.

Ihoa ei saa kosketella eikä siihen saa laittaa mitään kahteen tuntiin hoidon jälkeen. Samana päivänä on vältettävä saunaa, hikiliikuntaa, uimista ja auringonottoa. Suositeltavaa ettei meikkiä käytä samana päiväna muttei ainakaan 3 tuntiin. Seuraavana päivänä voi jo palata normaalisti harrastusten pariin.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, vaikutukset iholla näkyvät yksilöllisesti 1-5 kuukauden kuluttua. Suosittelemme mikroneulaushoitoa aina 6 kerran sarjahoitona. Kaksi ensimmäistä hoitoa viikon välein, kolme seuraavaa kolmen viikon välein ja kuudes neljän viikon kuluttua. Ylläpitohoitona voi jatkaa 2-3 kk välein.

Mitä

BTB13 Mikroneulausseerumi

Mikroneulausseerumi sisältää ihoa kiinteyttävän ja uudistavan BTB13-yhdisteen lisäksi runsaasti C-vitamiinia. C-vitamiinin haasteena on usein kulkeutumattomuus. Mikroneulausseerumissa vesiliukoinen C-vitamiini kulkeutuu ihoon BTB13-kuljetusmenetelmän avulla yhdessä vesiliukoisen oroottihapon kanssa. C-vitamiini on osatekijä terveen kollageenin muodostumiselle. Sekä kollageeniproteiini että kasvipohjainen lupiiniproteiini aktivoivat kollageenin tuotantoa. Mikroneulausseerumissa on runsaasti ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa.
BTB13 Mikroneulausnaamio

Mikroneulausnaamiossa on ihoa korjaavaa ja hoitavaa BTB13 seerumia, jotta neulattu ihoa paranee ja korjaantuu nopeammin. C-vitamiini, kollageeniproteiini ja lupiiniproteiini aktivoivat kollageenisynteesiä. Allantoiini rauhoittaa ihoa. Naamion rauhoittavaa vaikutusta tukee tehokas aloe veran ja glyseriinin kosteutus.

Kotihoito

BTB13 voide, 8 g

Kotihoidoksi annetaan BTB13 Medical III voide, jota käytään kotona kolmen päivän ajan mikroneulaushoidon jälkeen nopeuttamaan ja edistämään ihon uusiutumista.
Kotituotteeksi lisäksi suositellaan BTB13- seerumia ja BTB13-voidetta ihotyypin mukaan.

Vältä aurinkoa ainakin viikon ajan käsitellylle alueelle. Käytä kasvoilla fysikaalista aurinkosuojavoidetta. Käytä mielellään vain mineraalimeikkiä.

Kenelle ei mikroneulausta

Hoitoa ei voida antaa:
Verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville
Insuliinihoitoista diabetesta sairastaville
Jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai aktiivinen bakteeri- tai virustulehdus tai ihosairaus
Henkilöille, joilla on taipumus arpikeloideihin ja kolmoishermosärkyyn
Raskaana oleville ja imettäville äideille
Syöpää sairastaville tai syöpähoidoissa oleville

Keloidiarville hoito ei toimi.

Btb13 - Enemmän kuin pelkkä mikroneulaus