Hoidot

Täydellinen rentoutuminen!
Halutessasi saat ripsipidennysten ja kasvohoitojen yhteyteen veloituksetta Lymfa Bootsit.

Hemmotteluhoitojen kuningatar; aromahieronta tai Hilla-vartalohoito yhdessä kasvohoidon kanssa!

Kasvohoidot - terveempi, kauniimpi, vahvempi iho

Esse - Ensiluokkaista probioottista ihonhoitoa ihosi tarpeisiin

ESSE - KASVOHOITO - 60min
Hoitokokonaisuus Sinun ihosi tarpeen mukaan. Rentouttava alkuhieronta-kaksoispuhdistus, kuorinta, tehoseerumi, kasvo- ja decolteehieronta sekä naamio, jonka aikana käsihieronta.

ESSE - AGELESS BEAUTY - 90min
Ikääntymisen merkkeihin, kuivalle tai herkälle iholle, erityisesti Sinulle räätälöity hoito.
Hoitoon sisältyy probioottinen, kirkastava, kosteuttava tai kiinteyttävän ampulli, silmänympärysihon seerumi ja naamio. Hoito aloitetaan kaksois- tai kolmoispuhdistuksella ja kuorinnalla. Tehoampullin jälkeen hierotaan kasvot, delcoltee ja hartiat. Naamion aikana saat rentouttavan käsi- tai jalkahieronnan.
Hoidon lopuksi tehoseerumi ja voide.

ESSE - VUODENAIKAHOITO - 90min
Keväällä, syksyllä tai talvella omega-boostaus kasvoille. Hoito aloitetaan kaksois- tai kolmoispuhdistuksella ja kuorinnalla. Tehoampullin jälkeen hierotaan kasvot, delcoltee ja hartiat. Omeganaamion aikana saat rentouttavan käsi- tai jalkahieronnan. Hoidon lopuksi tehoseerumi ja omegavoide, jonka saat kotiin käytettäväksi max 14 vrk sisällä.

ESSE - ATOOPIKKO -90min
Kuivan tai yliherkän ihon hoitoon hellä, rentouttava kasvohoito ihon yksillöllisten tarpeiden ja voinnin mukaan. Hoitotoimet katsotaan tapauskohtaisesti, hieronta on pehmeää ja lymfaattista. Saat hoidossa myös rentouttavan selkähieronnan tai lämmittävän jalkakylvyn ja hieronnan.

ESSE - 100 min
Hoito aloitetaan kuumakivi-selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvohoitokokonaisuus: Kaksoispuhdistus, esim. suklaakuorinta, ihon tarpeen mukainen tehoampulli, rentouttava hieronta, jonka jälkeen silmänympärys- ja kasvonaamio, naamion aikana käsi- tai jalkahieronta, sitten herätellään hoitovesivirkistyksellä ja päätetään hoito loppuvoiteella). (Äidille 05/2019)

Esse-hoidot ovat kaikki kokonaisvaltaisen rentouttavia, joiden jälkeen olet superhemmoteltu ja ihosi hehkuu!

BTB13 - erikoiskasvohoidot

BTB13 - KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO - 60min
Tehokkaasti kantasoluja uudistava, energisoiva erikoiskasvohoito. Rentouttava alkuhieronta, pintapuhdistus, kuorinta, tehoseerumit, kasvohieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.

BTB13 - VAHVISTAVA HERKÄN IHON KASVOHOITO - 60min
Uudistava, vahvistava BTB13 Sensitive -kasvohoito herkälle, couperoottiselle iholle. Rentouttava alkuhieronta, pintapuhdistus, hellävarainen kuorinta, tehoseerumit, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.

BTB13 - EPÄPUHTAAN IHON KASVOHOITO - 60min
Soluja puhdistava, uudistava Medical erikoiskasvohoito epäpuhtaalle iholle. Rentouttava alkuhieronta, kaksoispuhditus, kuorinta, mekaaninen puhditus, tehoseerumit, lyhyt hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.

BTB13 VITAMIINI-ERIKOISKASVOHOITO - 60min
Tehokkaasti kantasoluja stimuloiva erikoiskasvohoito. Rentouttava alkuhieronta, pintapuhdistus, kuorinta, tehoseerumit, kasvohieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.
Tässä hoidossa naamio valmistetaan juuri sinulle, lisäten vitamiineja ja aktiiviaineita erikseen ihon tarpeiden mukaan. Sopii erinomaisesti anti-age hoitoa haluaville mutta myös kuivalle iholle.

Erikoistehostava jähmettyvä alginaattinaamio, voidenaamion lisäksi tehostaa tuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Lisähoitona.

BTB13 MIKRONEULAUS -60min Lue hoidosta tästä

Lahjoista parhain - Ihana Minä +60v.

BTB13 - KASVOHOITO, EHOSTUS, MUOTOKUVAUS - 90min
Kirkastava kasvohoito, sen jälkeen kevyt ehostus ja valokuvaus. Hemmotteleva hoitokokonaisuus josta jää ihana muisto itselle tai hänelle. Kuvat lähetetään päivänpäätteeksi sähköpostilla.
Mainio lahjavinkki! Tämä hemmotteleva hoitokokonaisuus on erityisesti tehty +60v.
#ikäonin #ikäpostitiivisuus

EKOPHARMA Helsinki - suomalaista superfoodia kasvoillesi

Kasvohoidoissa yhdistyvät hoitoteho ja siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. Hoitoteho pohjautuu suomalaisiin luomumarjoihin. Ei kemikaaleja tai yrttejä.

RENTOUTTAVA KASVOHOITO - 1h
Alkuhieronta, pintapuhdistus, kuorinta, tehoseerumit, pitkä hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, jalkaterähieronta, hoitovoiteet. Tuotteet ihotyypin mukaan; vadelma, karpalo, herukka tai tyrni.

IHON SYVÄPUHDISTUS - 50min
Kaksoispuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, tehoseerumit, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet

ERIKOISKASVOHOITO - 45min
Ph-kuorinnat; 2 vahvuutta, miedompi koko kasvoille ja voimakkaampi paikallisesti esim aknearpien tai iho-ongelmien paikallishoitoon. Kuorinnan avulla voidaa kirkastaa, heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläikkiä ja tasoittaa ihon juonteita (myös sarjahoidolla 3-6 krt n. 2-3 vk välein.

Räätälöidyt erikoiskasvonaamiot; Naamiopohja- ja aktiiviaineiden valinnoilla voidaan valita kullekin asiakkaalle yksilöity hoito. Erikoisnaamioilla voidaan tehdä rauhottavia, kosteuttavia, kirkastavia tai kiinteyttäviä hoitoja.

Ei voida tehdä jos: rikkinäinen iho, herpes, raskaus, Roaccutan-kuuri.

Kiinteyttävä Radiofrekvenssilaite-hoito kasvoille

KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO - 45 min

Ditelle RF-hoitolaitteen teho perustuu sähköenergiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia (40-42 ast), lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa happiainnenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho. Radiofrekvenssihoito on miellyttävää, kivutonta ja se tuntuu kohtuullisena lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla. Esim. 1 krt/vk, 3-5 krt.

Tällä kotimaisella laitteella tehdään nimenomaan anti-age -hoitoja, jolla stimuloidaan uuden kollageenin muodostumista. Ei ole hoitolaite aknen, ruusufinnin tai voimakkaan couperosan hoitoon.

Hoidossa käytetään ainutlaatuisia, kotimaisia BTB13-tuotteita.
Hoidon kulku: Kasvot ja kaula kuoritaan, käsitellään alueittain RF-kasvo-osalla, jonka jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään seerumi ja naamio.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Saat tarkemmat ohjeet aikaa varatessasi.

Ditelle-hoitolaitteet ovat kotimaisia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja kosmetologisia hoitolaitteita,
jotka perustuvat virallisesti testattuihin ja hyväksyttyihin lääkintälaitteisiin. Ditelle- laitteiden kehittäjä Reima Karsikas, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1976.

Rinta- ja dekolteehoito

Kiinteyttäva ja napakoittava rinta- ja dekolteealueen hoito tasoittaa myös ihon väriä. Tehdään kasvohoidon lisähoitona.
Hoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, Hilla rintaseerumin sekä naamion ja voiteen.

Kaulan ja rintojen ihonhoito on yhtä tarkeää kuin kasvojenkin. Ikääntymisen merkit näkyvät niissäkin ja parasta ennältäehkäisyä on tämän herkän ihoalueen hyvä hoito.

Ajara-kohottava kasvo- ja päähieronta - hemmottelevaa rentoutusta

Intialaisessa kasvo- ja päähieronnassa hoito tehdään hoitopöydällä asiakkaan ollessa selinmakuulla decolten ja hartioiden alue paljaana pyyheliinalla suojattuna.
Niska ja pää hierotaan ilman öljyä. Hartiat, olkavarret, rinnan alue ja kasvot käsitellään kevyesti öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla hierontaliikkeillä.
Hoito on ihana, kasvojen väriä kirkastava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa rentouttava hoito.
Hoito tehdään aromaattisella-, Hilla vartaloöljyllä tai BTB13-kasvoöljyllä. Kesto 45min

Hoidon vaikutuksia:
- verenkierto paranee, lymfavirtaus lisääntyy
- virkistää lihaksia ja tasoittaa juonteita
- vähentää stressioireita kuten unettomuutta, päänsärkyä ja silmäoireita
Esteet hoidolle
- kuume, tarttuvat taudit kuten herpes, syylät, märkärupi, hammassärky
- auringon polttama iho, erikoisherkkä iho, runsaasti acnea
- haavat, tuoreet arvet, rikkinäinen iho
- kirurgiset toimenpiteet (6 kk varoaika), botox-pistokset (3 kk varoaika)
- hoitamaton verenpaine
- raskaus (ensimmäiset 3kk)

Ohjeita hoitoon tulevalle:
Tule mielellään ilman meikkiä. Hoidossa käytetään kevyesti öljyä joten huomioi sellaiset vaatteet, joissa mahdollinen öljyyntyminen ei haittaa. Hoito sotkee myös kampauksen. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä sekä välttää raskasta urheilua.

Pientä ihanuutta:

Casmara kultanaamio

Piristysruiske kasvoille ravitsevalla ja kiinteyttävällä Casmara gold Peel-off naamiolla. Kultajauheella on antioksidanttinen vaikutus ja se parantaa ihon väriä. Hoidossa kasvoille levitetään kuorinnan ja seerumin jälkeen ylellinen 24 karaatin kultajauhetta sisältävä naamio. Naamio jähmettyy kasvoille rentouttaen myös kasvolihakset ja se poistetaan kokonaisena. Hoito viimeistellään kevyellä kasvohieronnalla. Erinomainen kaunistus karistamaan arjen merkit.

Pikakaunistus

Puolituntinen ihanuutta! Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen kasvoille levitetään kosteuttavaa seerumia ja päälle laitetaan energisoiva ja kosteuttava karpalonaamio. Naamio on ihanasti viilentävä ja rentouttava. Alginaattinaamio kovettuu kumimaiseksi kasvoille ja se poistetaan kokonaisena. Kasvoille jää heleä ja virtistynyt olo. Erinomainen auringonoton jälkeen.

Ripsipidennykset

Ripsipidennyksillä helpotusta arkiaamuihin tai iloa lomamatkalle.
Ripset on valmistettu pehmeästä ja erittäin kevyestä synteettisestä ateriaalista, joka säilyttää muotonsa koko huoltovälin. Alaripset suojataan geelipohjaisella tekstiilikuitulapulla tai vaihtoehtoisesti lisäaineettomalla ripsiteipillä. Ripset kiinnitetään yksi kerrallaan omaan ripseen, jolloin saavutetaan maksimaalinen pysyvyys. Oikein tehtynä pidennys näyttää todella luonnolliselta. Tai halutessasi luonnottomalta, mutta silti kauniilta. Saat juuri sellaiset ripset kuin haluat.
Huomioitavaa: Ripsien huoltoväli on noin 4 viikkoa. Pysyvyyteen vaikuttaa kuitenkin moni seikka kuten; ripsien kunto, kasvunopeus, asiakkaan omat hoitotottumukset, meikin käyttö, meikin poistoaineet (Öljypohjaiset ja vedenkestävät meikinpoistoaineet liuottavat liimaa).
Siksi on hyvä olla ilman ko. aineita myös noin viikko ennen uusien ripsien laittoa.
Ripset uusiutuvat koko ajan, normaali elinkaari on n. 3-6kk. Tekovaiheessa ei voi tietää missä vaiheessa ripsen elinkaari on. Tule ripsipidennyksiin ja huoltoon puhtain silmin. Alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa. Mahdollinen ripsien kestovärjäys tulee tehdä 3 vrk ennen pidennysten laittoa.

Vartalohoidot

Rasvan poisto kavitaatiolla

Kavitaatio on prosessoitua ultraääntä, jonka avulla saadaan aikaan kavitaatioilmiö, jolloin rasvasolut alkavat kuplia. Lymfaneste kerää mukaansa vapautuneet triglyseridit ja rasvahapot ja osa niistä poistuu virtsan mukana, osa kulkeutuu maksaan ja se käytetään energiaksi. Hoidolla on rasvaimua vastaava vaikutus ilman kipua ja kirurgisia toimenpiteitä. Hoidossa käsitellään hoitoalueita, kuten vatsa, reidet ja pakarat, käsivarret. Osa kerrallaan yhdellä hoidolla. Lähtötilanteesta ja halutusta tuloksesta riippuen hoito tehdään sarjahoitona 5-10 kert, 10-14 pv välein, vaikkakin kerrasta saadaan jo näkyviä tuloksia. Kavitaation jälkeen hoitoalue käsitellään radiofrekvenssillä ihon kiinteyttämiseksi. Hoidon päätteeksi lymfakierron ja aineenvaihdunnan tehostamiseksi asetetaan jalkoihin lymfa bootsit.
Vapautunut rasva pilkkoutuu pääosin maksassa energiaksi, jonka elimistö polttaa hoidon jälkeisinä 7-21 päivän aikana, riippuen aineenvaihduntasi vilkkaudesta. Ruokavaliosta tulisi karsia runsaasti hiilihydraatteja sisältäviä ruokia ja alkoholi, jotta liuennut rasva tulisi käytettyä tehokkaasti. Liikunta ja runsas veden juonti on suositeltavaa.
Ihmisen rasvasolujen määrä ei lisäänny kasvuvuosien jälkeen, joten tuhottujen rasvasolujen tilalle ei kasva uusia.
Hoito sopii terveille henkilöille, yhtä hyvin miehille ja naisille. Hoitoa ei voi tehdä mikäli olet raskaana, kuumeinen, sinulla on tulehdussairaus, sydänsairaus, hoitamaton verenpainetauti, maksa tai munuaissairaus, syöpä, kasvain, diabetes, epilepsia, anoreksia, bulimia, sairaalloinen lihavuus tai jos sinulla on sydämen tahdistaja, implantteja tai metalliosia hoidettavalla alueella.

Saat tarkemmat ohjeet aikaa varatessasi.

Ditelle-hoitolaitteet ovat kotimaisia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja kosmetologisia hoitolaitteita,
jotka perustuvat virallisesti testattuihin ja hyväksyttyihin lääkintälaitteisiin. Ditelle- laitteiden kehittäjä Reima Karsikas, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1976.

Aromahieronta

Rentoudu aromahieronnassa

Aromahieronta on rauhallista ja miellyttävän rentouttavaa kokovartalohierontaa, kevyempää kuin klassinen hieronta. Hoito hellii aisteja ja valittujen öljyjen mukaan hieronta rentouttaa, virkistää, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, hoitaa uupuneita lihaksia, poistaa kiireen tuntua, palauttaa elimistön nestetasapainon. Hieronnassa käytetään Ulla-Maija Gracen puhdaslaatuisia aromaattisia öljyjä. ( 1h 15min. )
Aromahierontaa ei suositella heikkokuntoisille henkilöille, pienille lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille, epileptikoille, eikä sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, kuumeen tai akuutin tulehduksen aikana, verenohennuslääkityksen aikana, leikkauksen jälkeen ½-1 vuoden sisällä.

Hilla vartalohoito

Hemmotteleva kokovartalohoito pehmentää, kiinteyttää ja ravitsee ihoa. Käsittely vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja on hyvin rentouttava.

Aluksi vartalo kuoritaan kuorinta-aineella, joka pestään pois suihkussa. Kuorinta-aineena joko AHA& hienojakoinen bambujauhe tai bambujauhe&saksanpähkinän kuorijauhe. Vaihtoehtoisesti voidaan ihon kuollutta pintasolukkoa poistaa reippaalla stimuloivalla kuivaharjauksella.

Tämän jälkeen saat nauttia rentouttavasta (45min) kokovartalohieronnasta pehmein liikkein.
Hieronnan jälkeen levitetään paikallisesti geelimäinen Hilla selluliittiseerumi, jonka inkivääriuute, timjamiuute, anti-selluliitti ja kofeiini tehostavat pintaverenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä kiinteyttävät ihoa.

Decolteelle levitetään kiinteyttävä rintaseerumi ja -voide.

Iholle jää ihana tuoksu! Koko hoitoihanuus kestää noin 1h15min.

Vartalohoitoa ei tehdä heikkokuntoisille henkilöille, pienille lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille, epileptikoille, eikä sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, kuumeen tai akuutin tulehduksen aikana, verenohennuslääkityksen aikana, leikkauksen jälkeen ½-1 vuoden sisällä.

Hilla vartalohoito, lyhyt

Aluksi vartalo kuoritaan kuorinta-aineella, joka pestään suihkussa. Kuorinta-aineena joko AHA& hienojakoinen bambujauhe tai bambujauhe&saksanpähkinän kuorijauhe. Vaihtoehtoisesti voidaan ihon kuollutta pintasolukkoa poistaa reippaalla stimuloivalla kuivaharjauksella.

Kuorittu iho hierotaan kevyesti Hilla vartaloöljyllä. Tämä rentouttava hieronta kestää n. 45 min.
Samat rajoitukset kuin pitemmässä Hilla-vartalohoidossa.

Käsihemmottelu

Kädet kuoritaan lempeästi ja hierotaan rentouttavasti.

SoPolish - kestolakkaus luonnonkynttä vaurioittamatta

ProNailsin kehittämä SoPolish protect and peel -lakkaus jättää luonnon kynnet rauhaan. Pitkäkestoinen, kiiltävä lakkaus ilman buffausta, viilausta, poraamista. Lakan ja kynnen väliin laitetaan Vital nailskin -suojakalvo, joka suojaa asiakkaa omaa luonnonkynttä ja mahdollistaa lakan repäisemisen pois kotona muutamassa sekunnissa. Asiakkaan ei siis tarvitse varata aikaa lakkauksen poistoon, vaan sen voi poistaa turvallisesti itse. Lakka kovetetaan led-valolla, laitto kestää puolisen tuntia ja kestää kynsillä jopa kaksi viikkoa.

Jaloille

Lymfa boots - paineluterapia

Kevyt olo Lymfa bootsella!
Lymfaattinen paineluterapia sopii myös  erinomaisesti  seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja ennalta ehkäisyyn sekä runsaasti liikkuville lihashuoltoon.
Yksi keino selluliittisotaan!
Säännöllisellä Lymfa Boots -hoidolla selluliittikudos tasoittuu, rasva-aineen vaihdunta parantuu ja nestekierto tehostuu.
Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Hoidossa tapahtuva paine ja stimulaatio edistää verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, se estää kehon sisäisten kudosten turpoamista.
Verenkierron tehostuminen taas kuljettaa runsaasti kehon toiminnoille välttämätöntä happea ja riittävä hapen saanti edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja kiinteyttää ihoa.
Paineterapiahoito kestää yleensä 30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan.

Lymfahoitoa ei suositella henkilöille joilla on vaikea munuais- tai maksasairaus tai sydämen vajaatoimintaa sairastaville, akuutissa infektiotilanteessa (bakteeriperäinen tulehdus, esim. ruusu), jos on vuotavia haavoja, kuukautiset, raskaana olevalle tai vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa.

Tule kevyillä housuilla (joissa ei kiristäviä osia, niittejä yms.) esim. joustavilla legginseillä. Tai voit sujahtaa bootseihin ilmankin.

Helmivaha

Helmivahalla kainalot. Vahahelmistä sulatettu vaha levitetään kainaloihin vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan ihan kuten sokerilla. Vaha kietoutuu napakasti karvan ympäri, muttei ihoon. Poistaa kainalokarvat tehokkaasti mutta hellävaraisesti kainalon helkältä iholta.

Jalkahemmottelu

Virkistävä jalkojen HILLA kuorinta (hohkakivijauhe kuorii tehokkaasti ihoa ja lakkauute ja kurkkujauhe rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa), jaloille jää raikas piparmintun tuoksu. Vaihtoehtoisesti voidaan jalat kuoria appelsiinin tuoksuisella Yon-Ka sokerikuorinnalla. Siloittaa ihoa hellävaraisesti samalla raviten. Kuorinnan jälkeen jälkaterät ja sääret hierotaan ihanalla hierontavoide/vartaloöljyllä.
Tämä RENTOUTUMISTA parhaimmillaan.

Jalkahoito

Perinteisen jalkahoidon jälkeen askel on kevyt!
Jalkojen kylvetyksen jälkeen poistetaan (ei koneellisesti) kovettumat ja jalat raspataan.
Kynnet leikataan ja viilataan sekä hoidetaan kynsinauhat. Jalat saavat rentouttavan jalkahieronnan.
Halutessasi myös varpaankynsien lakkaus.
Tulethan tervein varpain. Mikäli epäilet jalka- tai kynsisientä, hoidathan ensin ne kuntoon. (1,5h)