Hoidot

Täydellinen rentoutuminen!
Halutessasi saat ripsipidennysten ja kasvohoitojen yhteyteen veloituksetta Lymfa Bootsit.

Hemmotteluhoitojen kuningatar; aromahieronta yhdessä kasvohoidon kanssa!

Kasvohoidot - terveempi, kauniimpi, vahvempi iho

BTB13 - erikoiskasvohoidot

BTB13 - KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO - 60min (-90min)
Tehokkaasti kantasoluja uudistava, energisoiva erikoiskasvohoito. Rentouttava alkuhieronta, pintapuhdistus, kuorinta, tehoseerumit, kasvohieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.
(Pitemmässä hoidossa hartia-, decolteehieronta ja naamion aikana jalka- tai käsihieronta)

BTB13 - HEMMOTTELU -100min
Hoito aloitetaan kuumakivi-selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvohoitokokonaisuus ihotyypin mukaisilla tuotteilla: Kaksoispuhdistus, kuorinta, rentouttava kasvohieronta, jonka jälkeen kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan jalkaterät ja sääret kevyen lymfaattisesti. Lopuksi naamion poisto, hoitovesivirkistys, sekä tehoseerumi ja loppuvoide.


BTB13 - VAHVISTAVA HERKÄN IHON KASVOHOITO - 60min
Uudistava, vahvistava BTB13 Sensitive -kasvohoito herkälle, couperoottiselle iholle. Rentouttava alkuhieronta, pintapuhdistus, hellävarainen kuorinta, tehoseerumit, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.

BTB13 - EPÄPUHTAAN IHON KASVOHOITO - 60min
Soluja puhdistava, uudistava Medical erikoiskasvohoito epäpuhtaalle iholle. Rentouttava alkuhieronta, kaksoispuhditus, kuorinta, mekaaninen puhditus, tehoseerumit, lyhyt hieronta, silmänympärys- ja kaksoiskasvonaamio, hoitovoiteet.

BTB13 - NUOREN IHON PUHDISTUS - 45min
Kaksoispuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, tehoseerumit, kasvonaamio, hoitovoiteet


BTB13 - Tehokosteuttava harso & alginaattinaamio, voidenaamion lisäksi. Tehostaa tuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Lisähoitona. - 10min

BTB13 MIKRONEULAUS -70min Lue hoidosta tästä

Kiinteyttävä Radiofrekvenssilaite-hoito kasvoille

KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO - 45 min

Ditelle RF-hoitolaitteen teho perustuu sähköenergiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia (40-42 ast), lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa happiaineenvaihduntaa, verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena tasaisempi ja kauniimpi iho. Radiofrekvenssihoito on miellyttävää, kivutonta ja se tuntuu kohtuullisena lämpönä iholla. Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla. Esim. 1 krt/vk, 3-5 krt.

Tällä laitteella tehdään nimenomaan anti-age -hoitoja, jolla stimuloidaan uuden kollageenin muodostumista. Ei ole hoitolaite aknen, ruusufinnin tai voimakkaan couperosan hoitoon.

Hoidossa käytetään ainutlaatuisia, kotimaisia BTB13-tuotteita.
Hoidon kulku: Kasvot ja kaula kuoritaan, käsitellään alueittain RF-kasvo-osalla, jonka jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään seerumi ja naamio.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville. Saat tarkemmat ohjeet aikaa varatessasi.

Ditelle-hoitolaitteet ovat kotimaisia ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja kosmetologisia hoitolaitteita,
jotka perustuvat virallisesti testattuihin ja hyväksyttyihin lääkintälaitteisiin. Ditelle- laitteiden kehittäjä Reima Karsikas, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1976.

Ajara-kohottava kasvohieronta - hemmottelevaa rentoutusta

Intialaisessa kasvo- ja päähieronnassa hoito tehdään hoitopöydällä asiakkaan ollessa selinmakuulla decolten ja hartioiden alue paljaana pyyheliinalla suojattuna.
Niska ja pää hierotaan ilman öljyä. Hartiat, olkavarret, rinnan alue ja kasvot käsitellään kevyesti öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla hierontaliikkeillä.
Hoito on ihana, kasvojen väriä kirkastava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa rentouttava hoito.
Hoito tehdään aromaattisella tai BTB13 -kasvoöljyllä. Kesto 45min

Hoidon vaikutuksia:
- verenkierto paranee, lymfavirtaus lisääntyy
- virkistää lihaksia ja tasoittaa juonteita
- vähentää stressioireita kuten unettomuutta, päänsärkyä ja silmäoireita
Esteet hoidolle
- kuume, tarttuvat taudit kuten herpes, syylät, märkärupi, hammassärky
- auringon polttama iho, erikoisherkkä iho, runsaasti acnea
- haavat, tuoreet arvet, rikkinäinen iho
- kirurgiset toimenpiteet (6 kk varoaika), botox-pistokset (3 kk varoaika)
- hoitamaton verenpaine
- raskaus (ensimmäiset 3kk)

Ohjeita hoitoon tulevalle:
Tule mielellään ilman meikkiä. Hoidossa käytetään kevyesti öljyä joten huomioi sellaiset vaatteet, joissa mahdollinen öljyyntyminen ei haittaa. Hoito sotkee myös kampauksen. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä sekä välttää raskasta urheilua.

Ripsipidennykset

Kauniilla kestoripsillä helpotusta arkiaamuihin tai iloa lomamatkalle!

Halutessasi saat perinteiset klassiset ripset, joissa kuitu kiinnitetään yksi kerrallaan omaan ripseen. Toisinaan voi olla mielekästä ottaa klassisten ja volyymien sekoitukset, jolloin ripsiin saadaan pehmeyttä ja luonnollisuutta ohuemmilla kuitujen yhdistelmillä. Tämä tekniikka toimii myös paremmin omille ripsille, joissa on osa hyvin hentoja. Mutta saat juuri sellaiset kuin haluat ja omat ripsesi kantavat.

Huomioitavaa: Ripsien huoltoväli on noin 4 viikkoa. Mutta toisilla se on 3, toisilla 5 viikkoa. Pysyvyyteen vaikuttaa moni seikka kuten mm; ripsien kunto, kasvunopeus, asiakkaan omat hoitotottumukset, nukkumistyyli, meikin käyttö, meikin poistoaineet (Öljypohjaiset ja vedenkestävänmeikin poistoaineet liuottavat liimaa). On hyvä olla ilman ko. aineita mielellään vähintään viikko ennen ripsipidennysten laittoa. Huomioi myös kostuttavia silmätippuja käyttäessäsi, tuotteen sisältö.
Ripset uusiutuvat koko ajan, normaali elinkaari on n. 3-6kk.

Muista pestä myös ripsipidennykset meikistä ja muusta liasta, esim. öljyttömällä vaahtopesuaineella. Puhdas ripsityvi pysyy terveenä, jostavana ja kantaa myös pidennyksen paremmin.

Tule ripsipidennyksiin ja huoltoon aina puhtain silmin. Alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa. Ei tehdä alle 16v. Mahdollinen ripsien kestovärjäys tulee tehdä 3 vrk ennen pidennysten laittoa.

Vartalohoidot ja yhdistelmähoidot

BTB13 Energisoiva vartalo- ja kasvohoito

Rentouttava ja virkistävä hoitoelämys kasvoille ja vartalolle.
Hoito alkaa kuivaharjauksella jaloista selkään ja BTB13 vartaloseerumin levityksellä ja siitä jatkuen kevyellä kehon nestekiertoa edistävällä ja lihasjännitystä lievittävällä hieronnalla vartalolle. Ihoa hoitavia omega-rasvahappoja sisältävä hierontaöljy virkistää ja kohottaa mielialaa.

Hoito jatkuu kasvojen ihon puhdistuksella sekä ihon uusiutumista edistävällä kuorinnalla. Rentouttava kasvohieronta edistää nestekiertoa kasvoilla ja virkistää ilmettä. Ihon tarpeen mukainen hoitonaamio ja stressiä lievittävä päänhieronta viimeistelee hoidon.
1h 15min

Aromahieronta

Rentoudu aromahieronnassa

Aromahieronta on rauhallista ja miellyttävän rentouttavaa kokovartalohierontaa, kevyempää kuin klassinen hieronta. Hoito hellii aisteja ja valittujen öljyjen mukaan hieronta rentouttaa, virkistää, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, hoitaa uupuneita lihaksia, poistaa kiireen tuntua, palauttaa elimistön nestetasapainon. Hieronnassa käytetään Ulla-Maija Gracen puhdaslaatuisia aromaattisia öljyjä.
1h 15min.

Aromahierontaa ei suositella heikkokuntoisille henkilöille, pienille lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille, epileptikoille, eikä sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, kuumeen tai akuutin tulehduksen aikana, verenohennuslääkityksen aikana, leikkauksen jälkeen ½-1 vuoden sisällä.

Fytoaromaattinen hoito

Rentouttava hoito on kuin mielikuva matka Ranskan laventelipelloille, sypressin tai Korsikan auringon kypsyttämien appelsiinipuiden tuoksuun. Koe rituaalipitoinen hoitokokonaisuus, joissa mieli ja keho lepää. Hoito aloitetaan aromaattisella sokerikuorinnalla ja suihkulla, jonka jälkeen virkistävien jalkakompressien kautta pääset lempeään aromaattiseen hierontaan, jossa yhdistyvät lymfaattinen sivelyhieronta, bambukepit ja kuumakivet.
1h 15min

Hoito on ihana perusterveille ihmisille. Jos tiedät jonkin terveydentilassasi olevan esteen, ilmoita siitä. Vartalohoitoa ei tule tehdä heikkokuntoisille henkilöille, pienille lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille, epileptikoille, eikä sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, kuumeen tai akuutin tulehduksen aikana, verenohennuslääkityksen aikana, leikkauksen
jälkeen ½-1 vuoden sisällä. Hoidon jälkeen ei suositella raskasta liikuntaa, saunomista

Käsihoito ja lakkaus

Manikyyri ja lakkaus tavallisella lakalla.

Jaloille

Lymfa boots - paineluterapia

Kevyt olo Lymfa bootsella!
Lymfaattinen paineluterapia sopii myös  erinomaisesti  seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja ennalta ehkäisyyn sekä runsaasti liikkuville lihashuoltoon.
Yksi keino selluliittisotaan!
Säännöllisellä Lymfa Boots -hoidolla selluliittikudos tasoittuu, rasva-aineen vaihdunta parantuu ja nestekierto tehostuu.
Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Paineen säätäminen saa aikaan syvähierontaa, jossa paineen avulla saavutetaan ihon alimmatkin kerrokset. Hoidossa tapahtuva paine ja stimulaatio edistää verenkiertoa. Kun veri virtaa tehokkaasti kehon läpi, se estää kehon sisäisten kudosten turpoamista.
Verenkierron tehostuminen taas kuljettaa runsaasti kehon toiminnoille välttämätöntä happea ja riittävä hapen saanti edistää vioittuneiden kudosten paranemista ja kiinteyttää ihoa.
Paineterapiahoito kestää yleensä 30 minuuttia ja sitä suositellaan tehtäväksi kerran viikossa 8-15 viikon ajan.

Lymfahoitoa ei suositella henkilöille joilla on vaikea munuais- tai maksasairaus tai sydämen vajaatoimintaa sairastaville, akuutissa infektiotilanteessa (bakteeriperäinen tulehdus, esim. ruusu), jos on vuotavia haavoja, kuukautiset, raskaana olevalle tai vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa.

Tule kevyillä housuilla (joissa ei kiristäviä osia, niittejä yms.) esim. joustavilla legginseillä. Tai voit sujahtaa bootseihin ilmankin.

Jalkahemmottelu

Virkistävä jalkojen aromaattinen kuorinta huumaavalla jasmiinin ja tiarekukan tai appelsiinin tuoksuisella Yon-Ka sokerikuorinnalla. Silottaa ihoa hellävaraisesti samalla raviten. Kuorinnan jälkeen jalkaterät ja sääret hierotaan ihanalla hierontavoiteella.
Voidaan tehdä myös ilman kuorintaa. Virkistys Yon-Ka Phyto Bain -jalkapyyhkein ja sen jälkeen hieronta. Tämä RENTOUTUMISTA parhaimmillaan.
n. 30 min