Hoidot

Halutessasi saat ripsipidennysten ja kasvohoitojen yhteyteen veloituksetta Lymfa Bootsit.

Kasvohoidot - terveempi, kauniimpi, vahvempi iho

BTB13 - erikoiskasvohoidot

BTB13 - KIINTEYTTÄVÄ KASVOHOITO - 60min (-90min)
Tehokkaasti kantasoluja uudistava, energisoiva erikoiskasvohoito. Rentouttava alkuhieronta, pintapuhdistus, kuorinta, tehoseerumit, kasvohieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.
(Pitemmässä hoidossa hartia-, decolteehieronta ja naamion aikana jalkahemmottelu *)

BTB13 - HEMMOTTELU -100min
Hoito aloitetaan kuumakivi-selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvohoitokokonaisuus ihotyypin mukaisilla tuotteilla: Kaksoispuhdistus, kuorinta, rentouttava kasvohieronta, jonka jälkeen kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa jaloille jalkahemmottelu *). Lopuksi naamion poisto, hoitovesivirkistys, sekä tehoseerumi ja loppuvoide.

BTB13 - TOTAL RADIANCE TREATMENT - 75min
Kirkastava, uudistava, kosteuttava ja ikämuutoksia hoitava juhlahoito. Hoito aloitetaan rentouttavalla, nestekiertoa aktivoivalla hieronnalla, käyttäen pohjoisen marjojen (omega-rasvahappoja, antioksidantteja ja luontaisia vitamiineja sisältävää) siemenöljyä. Tämän jälkeen tehdään kaksivaiheinen kuorita, entsymaattisella, sekä glykolihapolla, jotka yhteisvaikutuksella uudistaa, lisää kimmoisuutta ja tasoittaa ihoa. Hoitovesien ja seerumien jälkeen hoidon päättää ylellinen, viilentävä, merileväpohjainen Cryo peel-off -alginaattinaamio. Iho on hoidon jälkeen kuulas, siloinen ja kosteutettu. Kertahoito heleyttävä, ns. "ennen juhlia" ja sarjahoitona ikämuutoksiin (viikon välein, kolme kertaa)

BTB13 - VAHVISTAVA HERKÄN IHON KASVOHOITO - 60min
Uudistava, vahvistava BTB13 Sensitive -kasvohoito herkälle, couperoottiselle iholle. Rentouttava alkuhieronta, pintapuhdistus, hellävarainen kuorinta, tehoseerumit, hieronta, silmänympärys- ja kasvonaamio, hoitovoiteet.


BTB13 - EPÄPUHTAAN IHON KASVOHOITO - 60min
Soluja puhdistava, uudistava Medical erikoiskasvohoito epäpuhtaalle iholle. Rentouttava alkuhieronta, kaksoispuhditus, kuorinta, mekaaninen puhditus, tehoseerumit, probioottinen kasvonaamio, lyhyt hieronta sekä silmänympärys- ja hoitovoiteet.

BTB13 - NUOREN alle 18v. IHONPUHDISTUS - 45min
Kaksoispuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kasvonaamio, hoitovoiteet. Ohjeistus ihon hoitoon. (Varaa tarvittaessa tunnin hoito - BTB13 Medical puhdistava kasvohoito)

BTB13 MIKRONEULAUS -70min Lue hoidosta tästä

LISÄPALVELUT kasvohoidon yhteydessä

BTB13 - Tehokosteuttava harso & alginaattinaamio, voidenaamion lisäksi.
Tehostaa tuotteiden imeytymistä ja vaikutusta. Lisähoitona. - 10min

BTB13 tehoseerumin imeytys mesoterapiakynällä kasvohoidon yhtydessä
Ihon kaipaaman seerumin (kosteuttava, tasapainottava, ihoa uudistava tms) imeytys BTB13-mesoterapiakynän avulla, tehokkaammin, syvemmälle ihoon.

Hemmotteluhoidot luonnonkosmetiikalla

UNNA Nordic - tunne metsä ihollasi

Unnan tuoksumaailma, hoidon kulkuun sovitettu musiikki ja lempeät hierontaliikkeet vievät mielikuvamatkalle havujen katveeseen, sammalmättäille ja metsälampien äärelle. Rentoutusta ja hemmottelevaa hierontaa rakastavien unelma, kaikille aisteille, jokaiselle ihotyypille.

UNNA NORDIC - METSÄELÄMYS kasvohoito - 75min
Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen siirrytään kasvojen syväpuhdistavaan ja ihoa kirkastavaan turve-hiilikuorintaan. Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla suomalaista koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä ja ihoa uudistavia seerumeita. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta syvärentouttaa ja kasvoille levittävä kasvonaamio viilentää ihoa ja rauhoittaa mieltä. Naamion vaikuttaessa tehdään hemmotteleva käsihieronta olkapäistä kämmeniin.

UNNA NORDIC - METSÄPOLKU kasvohoito - 90min
Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella, sekä syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään ihollesi valittu kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa jalat kuivaharjataan, pyyhitään tuoksuvin pyyhkein. Jalat saavat pitkän hieronnan sivelevin ottein, tavoitteena jalkojen ihana rentoutuminen, ihon pehmittäminen ja turvotuksen poisto.

UNNA NORDIC - METSÄNHENKI kasvo- ja selkähoito - 60min
Hoito alkaa selän kuorinnalla ja rentouttavalla hieronnalla. Tämän jälkeen siirrytään kasvojen puhdistukseen ja kuorintaan. Ihoa hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla suomalaista koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä ja ihoa uudistavia seerumeita. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta syvärentouttaa ja viilentävät loppuvoiteet viimeistelevät hoidon.

UNNA NORDIC - METSÄNKOSKETUS kasvo ja käsihoito - 75min
Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella, sekä syväpuhdistavalla turve-hiilikuorinnalla tai kirkasvalla kuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet havumetsältä ja metsäkukilta tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään ihollesi valittu kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kuoritaan kädet, sekä hierotaan kädet, käsivarret ja dekoltee.

UNNA NORDIC - METSÄHETKI kasvohoito - 60min
Hoito alkaa kasvojen puhdistuksella, sekä ihotyypille sopivalla kuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään ihollesi valittu kasvonaamio, sekä loppuvoide.

Ajara - Intialainen kasvo- ja päähieronta

Intialaisessa kasvo- ja päähieronnassa hoito tehdään hoitopöydällä asiakkaan ollessa selinmakuulla.
Niska ja pää hierotaan ilman öljyä. Hartiat, olkavarret, decoltee ja kasvot käsitellään kevyesti öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla hierontaliikkeillä. Kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa rentouttava hoito.
Kesto 45min

Hoidon vaikutuksia:
- verenkierto paranee, lymfavirtaus lisääntyy
- virkistää lihaksia ja tasoittaa juonteita
- vähentää stressioireita kuten unettomuutta, päänsärkyä ja silmäoireita
Esteet hoidolle
- kuume, tarttuvat taudit kuten herpes, syylät, märkärupi, hammassärky
- auringon polttama iho, erikoisherkkä iho, runsaasti acnea
- haavat, tuoreet arvet, rikkinäinen iho
- kirurgiset toimenpiteet (6 kk varoaika), botox-pistokset (3 kk varoaika)
- hoitamaton verenpaine
- raskaus (ensimmäiset 3kk)

Ohjeita hoitoon tulevalle:
Tule mielellään ilman meikkiä. Hoidossa käytetään kevyesti öljyä joten huomioi sellaiset vaatteet, joissa mahdollinen öljyyntyminen ei haittaa. Hoito sotkee myös kampauksen. Hoidon jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä sekä välttää raskasta urheilua.

Vartalohoidot ja yhdistelmähoidot

BTB13 Energisoiva vartalo- ja kasvohoito

Rentouttava ja virkistävä hoitoelämys kasvoille ja vartalolle.
Hoito alkaa kuivaharjauksella jaloista selkään ja BTB13 vartaloseerumin levityksellä ja siitä jatkuen kevyellä kehon nestekiertoa edistävällä ja lihasjännitystä lievittävällä hieronnalla vartalolle. Ihoa hoitavia omega-rasvahappoja sisältävä hierontaöljy virkistää ja kohottaa mielialaa.

Hoito jatkuu kasvojen ihon puhdistuksella sekä ihon uusiutumista edistävällä kuorinnalla. Rentouttava kasvohieronta edistää nestekiertoa kasvoilla ja virkistää ilmettä. Ihon tarpeen mukainen hoitonaamio ja stressiä lievittävä päänhieronta viimeistelee hoidon.
75 min.

Aromahieronta

Rentoudu aromahieronnassa

Aromahieronta on rauhallista ja miellyttävän rentouttavaa kokovartalohierontaa, kevyempää kuin klassinen hieronta. Hoito hellii aisteja ja valittujen öljyjen mukaan hieronta rentouttaa, virkistää, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, hoitaa uupuneita lihaksia, poistaa kiireen tuntua, palauttaa elimistön nestetasapainon. Hieronnassa käytetään Ulla-Maija Gracen puhdaslaatuisia aromaattisia öljyjä.
65 min.

Aromahierontaa ei suositella heikkokuntoisille henkilöille, pienille lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille, epileptikoille, eikä sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, kuumeen tai akuutin tulehduksen aikana, verenohennuslääkityksen aikana, leikkauksen jälkeen ½-1 vuoden sisällä.

Fytoaromaattinen hoito

Rentouttava hoito on kuin mielikuva matka Ranskan laventelipelloille, sypressin tai Korsikan auringon kypsyttämien appelsiinipuiden tuoksuun. Koe rituaalipitoinen hoitokokonaisuus, joissa mieli ja keho lepää. Hoito aloitetaan aromaattisella sokerikuorinnalla ja suihkulla, jonka jälkeen virkistävien jalkakompressien kautta pääset lempeään aromaattiseen hierontaan, jossa yhdistyvät lymfaattinen sivelyhieronta, bambukepit ja kuumakivet. 70 min.

Hoito on ihana perusterveille ihmisille. Jos tiedät jonkin terveydentilassasi olevan esteen, ilmoita siitä. Vartalohoitoa ei tule tehdä heikkokuntoisille henkilöille, pienille lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille, epileptikoille, eikä sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, kuumeen tai akuutin tulehduksen aikana, verenohennuslääkityksen aikana, leikkauksen
jälkeen ½-1 vuoden sisällä. Hoidon jälkeen ei suositella raskasta liikuntaa, saunomista

Ystävähoidot

Ystävän kanssa yhdessä - toteutetaan räätälöidysti

Ylellinen, rentouttava ja kaunistava hoitopaketti kahdelle, tunnelmallisissa Wellness-tiloissamme, vierekkäisissä huoneissa.

Sisältää molemmille kaunistavan kasvohoidon vaihtoehtoisilla tuotesarjoilla & klassisen hieronnan , joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ripsipidennykset

Nykyisille ja vanhoille asiakkailleni.

Huomioitavaa:
Ripsien huoltoväli on +/- 4 viikkoa. Pysyvyyteen vaikuttaa mm; ripsien kunto, kasvunopeus, asiakkaan omat hoitotottumukset, nukkumistyyli, meikin käyttö, meikin poistoaineet.

Öljypohjaiset ja vedenkestävänmeikin poistoaineet liuottavat liimaa. On hyvä olla ilman ko. aineita vähintään viikko ennen uusien ripsipidennysten laittoa. Huomioi myös kostuttavia silmätippuja käyttäessäsi, tuotteen sisältö.
Ripset uusiutuvat koko ajan, normaali elinkaari on n. 3-6kk.

Muista pestä myös ripsipidennykset meikistä ja muusta liasta, esim. öljyttömällä vaahtopesuaineella. Puhdas ripsityvi pysyy terveenä, jostavana ja kantaa myös pidennyksen paremmin.

Tule ripsipidennyksiin ja huoltoon aina puhtain silmin. Alaikäisellä tulee olla huoltajan lupa. Ei tehdä alle 16v. Mahdollinen ripsien kestovärjäys tulee tehdä 3 vrk ennen pidennysten laittoa.

Jaloille

Lymfa boots - paineluterapia

Kevyet jalat Lymfa bootsella!

Lymfaattinen paineluterapia sopii erinomaisesti seisoma- tai istumatyötä tekeville turvotusten poistoon ja ennalta ehkäisyyn sekä runsaasti liikkuville lihashuoltoon.

Säännöllisellä Lymfa Boots -hoidolla voidaan tasoittaa selluliittikudosta, parantaa, rasva-aineen vaihduntaa ja tehostaa nestekiertoa.

Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan erikoissaappaat, joiden ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä jaloissa tuntuu kevyt puristus. Se saa aikaan syvähierontaa. Paine ja stimulaatio edistää verenkiertoa ja vähentää turvotusta.
Paineterapiahoito kestää 15 / 30 minuuttia ja sitä voi tehdä sarjana kerran viikossa 8-15 viikon ajan.

Lymfahoitoa ei suositella: munuais- tai maksasairaus tai sydämen vajaatoimintaa sairastaville, akuutissa infektiotilanteessa, jos on vuotavia haavoja, kuukautiset, raskaana olevalle tai vakavaa perussairautta sairastaville ilman lääkärin lupaa.

Tule kevyillä housuilla (joissa ei kiristäviä osia, niittejä yms.) esim. joustavilla legginseillä.

Jalkahemmottelu

Jalat, jalkapohjista alkaen ensin kuivaharjataan, sitten pyyhitään virkistävällä Yon-Ka Phyto Bain -kompresseilla, jonka jälkeen jalat hierotaan kevyen lymfaattisesti, ihanalla hierontavoiteella.
Tämä RENTOUTUMISTA parhaimmillaan. n. 30 min
(* Tämä sisältyy myös 90 min kasvohoitoon)