Mikä on BTB13

Iän myötä iho menettää heleyttään ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä yhä selvemmin. Iho ei enää uusiudu yhtä tehokkaasti kuin ennen ja kuona-aineiden poistuminen ihosta hidastuu.
Ainutlaatuinen, suomalaisten tutkijoiden kehittämä BTB13 -yhdiste on suomalainen solustimulantti, joka sisältää ihon täysipainoiselle toiminnalle tärkeää oroottihappoa, L-karnitiinia sekä hyaluronihappoa.
Yhdessä nämä aineet energisoivat ihosoluja uudistumaan luonnollisella tavalla sekä puhdistautumaan kuona-aineista. Tuloksena iho näyttää kiinteämmältä, heleämmältä ja hyvinvoivalta.

Taustatutkimus

Suomalaisten mitokondriotautien ja ikääntymisen huippuyksikön tutkijoiden vetämän kansainvälisen ryhmän tutkimus (Premature Aging and Mitochondrial Dysfunction in Stem Cells, Cell Metabolism
4.1.2012) osoittaa, että energia-aineenvaihdunnalla on odottamattoman suuri merkitys kantasolujen toiminnan säätelyssä. Mikäli kantasolu ei saa riittävästi energiaa, sen toiminta voi passivoitua tai häiriintyä. Kantasolujen tehtävä on tuottaa uusia ihosoluja. Kantasolujen toiminta voi heikentyä tai passivoitua mm. säteilyn, sairauden, ikääntymisen tai tiettyjen lääkkeiden johdosta. Tällöin uusien ihosolujen määrä vähenee, ja iho veltostuu sekä ohenee. Syntyy ryppyjä tai ihon ongelmia kuten atopiaa, couperosaa, ihon kuivumista ja ihon veltostumista.

Helsingissä tehtyjen tutkimusten pohjalta Simo Rasin tutkijaryhmä Oulun Yliopistosta ryhtyi etsimään ratkaisua kantasolujen heikentyneeseen ja passivoituneeseen toimintaan. Tutkijaryhmä havaitsi kantasolujen mitokondrioiden alhaisen oroottihappopitoisuuden olevan este solujen uusiutumiselle. Oroottihapon kuljettaminen kantasolujen mitokondrioon on erittäin haasteellista sen vesiliukoisuuden takia. Tutkijaryhmä kehitti BTB13 yhdisteen ratkaisemaan tämän ongelman yhdistämällä L-karnitiinin
(BT) oroottihappoon (B13). BTB13 -yhdisteestä muodostui paljon enemmän kuin osiensa summa.

BTB13

Suomalainen tuote suomalaiselle iholle

BTB13 Anti-age - Paras aikuisen ihon tehohoito
Oroottihappo on välttämätön ihosolujen uusiutumiselle, mutta sen määrä vähenee ikääntymisen myötä. Tämä aiheuttaa kantasolujen passivoitumisen minkä seurauksena uusia ihosoluja muodostuu vähemmän ja ihosta tulee ohuempi ja ryppyjä muodostuu enemmän. BTB13-yhdisteen oroottihappo aktivoi kantasoluja ja näin iho vahvistuu ja kiinteytyy luonnollisella tavalla. L-karnitiini puhdistaa soluja heleyttäen ihoa ja hyaluronihappo tuo kosteutta ja täyteläisyyttä.

Anti-age linjassa hoidon tärkein tuote on BTB13 seerumi. Seerumin päälle laitetaan lisäksi aina hoitovoide. Hoitovoiteet on jaettu kolmeen linjaan: hoitovoide I (30v.+), hoitovoide II (40v.+) tai hoitovoide III (55v.+). Voiteissa eri ainesosien pitoisuudet vaihtelevat/lisääntyvät iän tuoman vaatimuksen mukaan.

Medical - Paras ratkaisu ihon haasteisiin
Ihon kunto voi huonontua erilaisten tekijöiden seurauksena. Iho voi tarvita uudistumista, vahvistumista, puhdistumista, kosteutusta, rauhoituista tai suojaa. BTB13 Medical tuotteet hoitavat iho-ongelmia. Seerumi on tässäkin päätuote mutta se tarvitsee päälle hoitovoiteen. Hoitovoiteet on jaettu kolmeen ryhmään: Hoitovoide I (akne, epäpuhdas iho, hormonaaliset näpyt, ruusufinni), Hoitovoide II (kuiva ihon, atooppinen iho, psoriasis, couperosa, ohut, ärtynyt iho, laser jälkihoito) ja Hoitovoide III (laser jälkihoito, kirurginen jälkihoito, haavat, arvet, auringon polttama)

BTB13 on suomalainen tieteellinen läpimurto, jonka kantasoluvaikutus on ainutlaatuinen.
Laajasti patentoidun BTB13-yhdisteen teho perustuu kantasolujen aktivoimiseen käynnistäen ihon luonnollisen uusiutumisprosessin. Sen vaikuttavat aineet ovat oroottihappo(BT), joka aktivoi passivoituneet solut ja L-karnitiini(B13), joka paitsi toimii oroottihapon kuljettajana soluun myös puhdistaa itse soluja ja parantaa niiden aineenvaihdustaa. BTB13-kasvohoito sopii ikääntyvälle iholle, tulehtuneelle iholle kuten akneen tai ruusufinniin, atooppiselle tai couperoottiselle iholle. Kaikissa BTB13 hoitotuotteissa on BTB13-yhdistettä.

Mikä tekee BTB13 -tuotteista todella merkittävän;
Suomen patentti- ja rekisterihallitus on todennut: ”Dermatologisissa tuotekoostumuksissa on tärkeää löytää sellainen yhdistelmä, joka sisältää tehokkaan solun
1. terveyttä edistävän vaikutuksen ja jolla on
2. solua suojaava vaikutus. Tämän lisäksi on tärkeää, että tämä solun kuntoa parantavatehoaine
3. kulkeutuu kohdesoluun” Koska yllä olevat kriteerit on täytetty, BTB13-yhdisteelle on myönnetty hyödyllisyysmallisuoja.(PRH, lupa no 9865)

Ekopharma Helsinki

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa - Tehty Suomessa - Kehitetty herkälle iholle

EKOPHARMA Helsinki -sarjalle on myönnetty suomalainen FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

Naviter Oy valmistaa tuotteensa itse Helsingissä ekologisena lähituotantona erittäin korkealla kotimaisuusasteella. Tästä osoituksena sarjalle on myönnetty AVAINLIPPUTUNNUS. Naviter ei tee eläinkokeita tuotteillaan tai raaka-aineillaan. Tästä tunnuksena Animalian myötämä Leaping
Bunny-tunnus. 100% kasviperäiset tuotteet tunnistaa Vegan-merkistä.

Korkea siedettävyys on sarjan kulmakivi. Tuotteet on kehitelty suomalaiselle iholle, eivätkä ne sisällä mitään ihoa herkistäviä aineita. Sarjan Herukka-linja on viety äärimmilleen herkän ja allergisen ihon
suhteen. Se on täysin tuoksuton, ei sisällä edes luonnonkosmetiikan hyväksymiä tuoksuaineita. Siinä ei ole aloe veraa eikä pähkinäallergikkoja häiritsevää karitevoita tai manteliöljyä.

Ammattikosmetiikkasarja EKOPHARMA perustuu suomalaisiin luomumarjoihin, jotka keräävät ainutlaatuisen voimansa auringon valosta ja maailman puhtaimmista vesistä monen ankaran, kylmän kuukauden jälkeen. Sarjan teho perustuu tuotteiden bioaktiivisuuteen eli tuotteen sisältämät kasvipitoiset aineet pääsevät imeytymään hyvin ihosolujen herkän solukalvon läpi, ja siten kykenevät ravitsemaan ihosoluja ja tukemaan niiden luonnollista toimintaa. Iho tarvitsee ravintoa ja energiaa oman toimintansa ja aineenvaihduntansa ylläpitämiseksi sekä rakennusaineiksi. Ekopharmalla on erinomainen siedettävyys, tuotteissa ei ole käytetty peinteisiä luonnonkosmetiikan yrttejä ja mykerökukkasia (kamonilla, kehäkukka, siankärsämö..) eikä tuoksuja, joille herkkäihoiset saattavat herkistyä.

Kosteuttava ja heleyttävä Vadelma-kasvohoito nuorelle tai seka- ja pintakuivalle iholle, ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa tehden ihosta kimmoisan ja pehmeän. Tuotteet uudistavat ja
vahvistavat ihoa suojaten ihoa myös ympäristön vaikutuksilta. Iho kirkastuu ja heleytyy. Kosteuttava vadelmakuorinta poistaa ihon pinnalta kuolleet ihosolut hellävaraisesti bambun siemenillä. Kosteuttavina aineina tuotteessa on vadelmauutetta, xylitolia sekä glyseriiniä.

Puhdistava karpalo luo tasapainoa iholle. Sen antimikrobiset yhdisteet hoitavat ihon epäpuhtauksia ja antioksidantit suojaavat ärtynyttä ihoa. Karpalo tasapainottaa talintuotantoa ja edistää rasvojen
imeytymistä. Tuotteet sopivat rasvaiselle ja sekaiholle, linjassa hoitotuotteet myös ruusufinniin ja akneen.

Karpalouute sisältää paljon C-vitamiinia, orgaanisia happoja ja flavonoideja. Karpalouutteen tanniinien ja
proantosyanidiinien on todettu estävän bakteerien kasvua estämällä bakteerien toimintaa.
Tuotteet eivät kuivata ihoa vaan antavat ihosoluille kosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja. Ongelmakohtia hoidetaan aknehoitogeelillä, joka sisältää antimikrobista salisyylihappoa sekä luonnollista aspiriininkaltaista vaikutusta omaavaa pajunkuoriuutetta sekä ihoa hoitavaa takiaisuutetta ja antimikrobista karpalouutetta. Päävaikuttavana aineena on Capryloyl Glycine, jolla on osoitettu tehoa aknen hoidossa. Rosacean hoitoon on paikallisesti käytettävä vitamiinikas Rosacea Hoitogeeli, joka sisältää ihon puolustusmekanismia parantavia prebiootteja. Karpalo Rosacea Hoitogeeli vähentää rosacean tyypillisiä oireita palauttaen ihon luonnollista suojaa. Sisältää runsaasti rosaceaa hoitavia vitamiineja, jotka elvyttävät ihon mikroverenkiertoa, vahvistavat ja suojaavat kapillaareja sekä normalisoivat ihon toimintoja. Lisäksi vitamiinit edistävät solujen hapensaantia, ylläpitävät solukalvojen rakennetta ja parantavat ihon omaa puolustuskykyä. Antimikrobisina ja rauhoittavina ainesosina karpalon lehtiuutetta, aloe veraa ja allantoiinia.
Mustaherukka-sarja - Suomen pohjoiset ja puhtaat kasvuolosuhteet tekevät mustaherukasta ainutlaatuisen ravinteikkaan. Sen sisältämä ihoa rauhoittava siemenöljy ja antioksidantit suojaavat ja hoitavat herkkää ja atooppista ja couperosa-ihoa.
Mustaherukka -hoitotuotteet ovat hellävaraisia ja rauhoittavat, kosteuttavat sekä vahvistavat herkkää ihoa tehden ihosta kauniimman. Mustaherukka sisältää paljon luonnollista C-vitamiinia sekä flavonoideja, joiden ulkoisen käytön on todettu vahvistavan verisuonia ja suojaavan ihoa lisääntyneiltä pinnallisilta verisuonten laajentumisilta. Flavonoidit kykenevät suojaamaan kollageenisynteesiä ja vahvistavat verisuonten seinämien rakennetta.
Mustaherukka Hoitovoide sisältää ihon puolustusmekanismia parantavia prebiootteja sekä ihoa kosteuttavia ja vahvistavia peptidejä. Mustaherukan marjauute tuo iholle runsaasti mineraaleja, antioksidantteja sekä flavonoideja, jotka vahvistavat hiussuonten seinämiä sekä suojaavat ihoa tulehduksilta ja lisääntyneiltä pinnallisilta hiussuonten laajentumisilta.
Ravinnerikkaat mustaherukan, ruusunmarjan ja viinirypäleen siemenöljyt ravitsevat ihoa hyvillä rasvahapoilla ja vahvistavat ihon solutoimintaa. Sisältää B5-, C- ja E-vitamiinia. B5-vitamiini kosteuttaa ihoa ja C-vitamiini on erittäin tärkeä vitamiini iholle, sillä se edesauttaa ihon kollageenisynteesiä. Sisältää myös rauhoittavaa ja tulehduksia parantavaa allantoiinia. Hajusteeton. Saatavana myös appelsiinin tuoksuisena.

Tyrni uudistaa ja kiinteyttää. Tyrni on nuoruuden lähde. Se sisältää korkealaatuisia omega-3-rasvahappoja ja paljon luonnollisia vitamiineja. Tyrnin voimakas oranssi väri muodostuu beta-karatenoideista, jotka muuttuvat iholla luonnolliseksi A-vitamiiniksi.

Kiinteyttävä Tyrni Päivävoide antaa vahvan antioksidanttisuojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Puolustusmekanismia parantavat nyt myös prebiootit. Ne tukevat ihon mikrobiflooran tervettä
monimuotoisuutta. Voide sisältää paljon ihoa suojaavia ja antioksidanttisia ruusunmarja- ja tyrninmarjauutteita, joiden sisältämät polyfenolit suojaavat ihosoluja hapettumiselta ja vapaiden
happiradikaalien haittavaikutuksilta. Siinä on myös ihoa pehmentävää karitevoita sekä kallisarvoista tyrninsiemenöljyä, jossa on iholle kaikkia välttämättömiä rasvahappoja. Soija-riisi -peptidit kosteuttavat
ja vahvistavat ihoa. Sisältää paljon ihoa vitalisoivia ja suojaavia vitamiineja: C-, E-, B5, B3-, B6-vitamiineja sekä allantoiini rauhoittamassa ihoa. Appelsiinin tuoksu.