Mikä on BTB13

Iän myötä iho menettää heleyttään ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä yhä selvemmin. Iho ei enää uusiudu yhtä tehokkaasti kuin ennen ja kuona-aineiden poistuminen ihosta hidastuu.
Ainutlaatuinen, suomalaisten tutkijoiden kehittämä BTB13 -yhdiste on suomalainen solustimulantti, joka sisältää ihon täysipainoiselle toiminnalle tärkeää oroottihappoa, L-karnitiinia sekä hyaluronihappoa.
Yhdessä nämä aineet energisoivat ihosoluja uudistumaan luonnollisella tavalla sekä puhdistautumaan kuona-aineista. Tuloksena iho näyttää kiinteämmältä, heleämmältä ja hyvinvoivalta.

Taustatutkimus

Suomalaisten mitokondriotautien ja ikääntymisen huippuyksikön tutkijoiden vetämän kansainvälisen ryhmän tutkimus (Premature Aging and Mitochondrial Dysfunction in Stem Cells, Cell Metabolism
4.1.2012) osoittaa, että energia-aineenvaihdunnalla on odottamattoman suuri merkitys kantasolujen toiminnan säätelyssä. Mikäli kantasolu ei saa riittävästi energiaa, sen toiminta voi passivoitua tai häiriintyä. Kantasolujen tehtävä on tuottaa uusia ihosoluja. Kantasolujen toiminta voi heikentyä tai passivoitua mm. säteilyn, sairauden, ikääntymisen tai tiettyjen lääkkeiden johdosta. Tällöin uusien ihosolujen määrä vähenee, ja iho veltostuu sekä ohenee. Syntyy ryppyjä tai ihon ongelmia kuten atopiaa, couperosaa, ihon kuivumista ja ihon veltostumista.

Helsingissä tehtyjen tutkimusten pohjalta Simo Rasin tutkijaryhmä Oulun Yliopistosta ryhtyi etsimään ratkaisua kantasolujen heikentyneeseen ja passivoituneeseen toimintaan. Tutkijaryhmä havaitsi kantasolujen mitokondrioiden alhaisen oroottihappopitoisuuden olevan este solujen uusiutumiselle. Oroottihapon kuljettaminen kantasolujen mitokondrioon on erittäin haasteellista sen vesiliukoisuuden takia. Tutkijaryhmä kehitti BTB13 yhdisteen ratkaisemaan tämän ongelman yhdistämällä L-karnitiinin
(BT) oroottihappoon (B13). BTB13 -yhdisteestä muodostui paljon enemmän kuin osiensa summa.

BTB13

Suomalainen tuote suomalaiselle iholle

BTB13 Anti-age - Paras aikuisen ihon tehohoito
Oroottihappo on välttämätön ihosolujen uusiutumiselle, mutta sen määrä vähenee ikääntymisen myötä. Tämä aiheuttaa kantasolujen passivoitumisen minkä seurauksena uusia ihosoluja muodostuu vähemmän ja ihosta tulee ohuempi ja ryppyjä muodostuu enemmän. BTB13-yhdisteen oroottihappo aktivoi kantasoluja ja näin iho vahvistuu ja kiinteytyy luonnollisella tavalla. L-karnitiini puhdistaa soluja heleyttäen ihoa ja hyaluronihappo tuo kosteutta ja täyteläisyyttä.

Anti-age linjassa hoidon tärkein tuote on BTB13 seerumi. Seerumin päälle laitetaan lisäksi aina hoitovoide. Hoitovoiteet on jaettu kolmeen linjaan: hoitovoide I (30v.+), hoitovoide II (40v.+) tai hoitovoide III (55v.+). Voiteissa eri ainesosien pitoisuudet vaihtelevat/lisääntyvät iän tuoman vaatimuksen mukaan.

Medical - Paras ratkaisu ihon haasteisiin
Ihon kunto voi huonontua erilaisten tekijöiden seurauksena. Iho voi tarvita uudistumista, vahvistumista, puhdistumista, kosteutusta, rauhoituista tai suojaa. BTB13 Medical tuotteet hoitavat iho-ongelmia. Seerumi on tässäkin päätuote mutta se tarvitsee päälle hoitovoiteen. Hoitovoiteet on jaettu kolmeen ryhmään: Hoitovoide I (akne, epäpuhdas iho, hormonaaliset näpyt, ruusufinni), Hoitovoide II (kuiva ihon, atooppinen iho, psoriasis, couperosa, ohut, ärtynyt iho, laser jälkihoito) ja Hoitovoide III (laser jälkihoito, kirurginen jälkihoito, haavat, arvet, auringon polttama)

BTB13 on suomalainen tieteellinen läpimurto, jonka kantasoluvaikutus on ainutlaatuinen.
Laajasti patentoidun BTB13-yhdisteen teho perustuu kantasolujen aktivoimiseen käynnistäen ihon luonnollisen uusiutumisprosessin. Sen vaikuttavat aineet ovat oroottihappo(BT), joka aktivoi passivoituneet solut ja L-karnitiini(B13), joka paitsi toimii oroottihapon kuljettajana soluun myös puhdistaa itse soluja ja parantaa niiden aineenvaihdustaa. BTB13-kasvohoito sopii ikääntyvälle iholle, tulehtuneelle iholle kuten akneen tai ruusufinniin, atooppiselle tai couperoottiselle iholle. Kaikissa BTB13 hoitotuotteissa on BTB13-yhdistettä.

Mikä tekee BTB13 -tuotteista todella merkittävän;
Suomen patentti- ja rekisterihallitus on todennut: ”Dermatologisissa tuotekoostumuksissa on tärkeää löytää sellainen yhdistelmä, joka sisältää tehokkaan solun
1. terveyttä edistävän vaikutuksen ja jolla on
2. solua suojaava vaikutus. Tämän lisäksi on tärkeää, että tämä solun kuntoa parantavatehoaine
3. kulkeutuu kohdesoluun” Koska yllä olevat kriteerit on täytetty, BTB13-yhdisteelle on myönnetty hyödyllisyysmallisuoja.(PRH, lupa no 9865)