Kuulautta, kosteutta, kauneutta

Asiakkaiden suosikkihoito!

BTB13 Total Radiance Treatment - heleyttävä kasvohoito

Hoidon aloittaa rentouttava kasvohieronta. Sen jälkeen seuraa kaksivaiheinen kuorinta:
Entsymaattinen kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja lisää ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihoa glykolihappokuorintaan, joka tehokkaasti hoitaa ihon ikämuutoksia, uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

Kuorinnan jälkeen ihoa hellitään BTB13 hoitovedellä ja seerumilla ja päälle laitetaan merileväpohjainen kosteuttava ja viilentävä peel off -alginaattinaamio.

Hoito on yhdistelmä tehokasta kasvohoitoa ja rentouttavaa elämystä. Ikämuutoksiin se kannattaa tehdä sarjahoitona, kolme kertaa, viikon välein. Toimii myös kertahoitona, ns. "ennen juhlia" -hoitona.

Olen täällä juuri Sinua varten

Talven jäljiltä iho kaipaa usein kosteuttavaa hoitoa. Myös mikroneulaus sarjahoito olisi nyt omiaan, ennen kesäauringon tuloa.

Tule käymään, katsotaan ihosi vointi ja samalla voit tarvittaessa päivittää tuotteitasi kevätauringolta suojaamaan.

Hoitoja turvallisesti

Ihana asiakkaani!
Käytän hoitolassa useimmiten maskia, jotta hoidot olisivat mahdollisimman turvallisia. Ja jos hoito sen sallii, käytäthän maskia myös, esim. ripsipidennykset.
Sinun hyvinvointisi on minulle ehdoton prioriteetti.

Lahjakortti - aina mieluinen

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk.
(tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa)
Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla. Myös Kultaranta Resortin lahjakortit voit käyttää täällä. Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon tai valitset valmiista hoidoista.