Turvallista rusketusta -uutta!

Päivettävä kasvohoito 50,00

Sisältää hieronnan, puhdistuksen, kuorinnan ja päivettävän hoitonesteen.

Väri näkyy 3-5h kuluttua. Tule kokeilemaan!

Vaikka UV-säteiden vaarat tiedetään, luo rusketuksen kaipuu kiusauksen ahnehtia aurinkoa. BTB13™ Itseruskettava Hoitoneste pelastaa, kun haluat kalpealle iholle kevyen värin tai syvemmänkin sävyn. Odotettu kesäuutuus sopii niin kasvoille kuin vartalolle ja sitä tarvitaan juuri nyt, kun kesävaatteet paljastavat pintaa.

Hoitoneste 100 ml kotiin 28,00

Ihon omaa rusketusta muistuttavan luonnollisen sävyn saa aikaan dihydroksiasetoni (sokeri). Näin syntynyt turvallinen pigmentti haalenee vähitellen ihon uudistumisen myötä. Hoitonesteen luonnollisina hoitavina aineina on käytetty patentoitua BTB13™-yhdistettä ja C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta.

Vielä sokerointiin tarjoushinnalla

EKOPHARMA Hilla-sarjaan on nyt uutena tulleet vartalosokerit ja sokerointituotteet.
Hilla Hellä sokeri on esimmäinen kotimaisista raaka-aineista, sekä täysin Suomessa valmistettu. Tuotteilla on avainlipputunnus ja FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.
Hilla Hellä sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.Sokerointi on loistava aloittaa nyt, ennen kesäkelejä, mikäli et vielä säännöllisesti ole käynyt sokeroinnissa. Sokerointi on samalla hyvä ihonkuorinta ja jälkihoitotuotteet ovat hellän hoitavia.
Makeita hoitoja nyt tarjoushinnoin!
Sääret 30min 26,00 (norm 40,00)
Sääret ja reidet 60min 48,00 (norm 60€)

Mitä on BTB13

Iän myötä iho menettää heleyttään ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä yhä selvemmin. Iho ei enää uusiudu yhtä tehokkaasti kuin ennen ja kuona-aineiden poistuminen ihosta hidastuu.

Ainutlaatuinen, suomalaisten tutkijoiden kehittämä BTB13 -yhdiste on suomalainen solustimulantti, joka sisältää ihon täysipainoiselle toiminnalle tärkeää oroottihappoa, L-karnitiinia sekä hyaluronihappoa.
Yhdessä nämä aineet energisoivat ihosoluja uudistumaan luonnollisella tavalla sekä puhdistautumaan kuona-aineista. Tuloksena iho näyttää kiinteämmältä, heleämmältä ja hyvinvoivalta.

Suomalainen menestystarina - BTB13 - tule tutustumaan!

Mikä tekee BTB13 -tuotteista todella merkittävän;

Suomen patentti- ja rekisterihallitus on todennut:

”Dermatologisissa tuotekoostumuksissa on tärkeää löytää sellainen yhdistelmä, joka sisältää tehokkaan solun
1. terveyttä edistävän vaikutuksen ja jolla on
2. solua suojaava vaikutus. Tämän lisäksi on tärkeää, että tämä solun kuntoa parantavatehoaine
3. kulkeutuu kohdesoluun”

Koska yllä olevat kriteerit on täytetty, BTB13-yhdisteelle on myönnetty hyödyllisyysmallisuoja.
(PRH, lupa no 9865)

Lahjakortti

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.