Äitienpäivätarjous

Itselle, äidille, isoäidille - hemmotteluhoito + BB-voide

90 min kasvohoito jalkahieronnalla (89,00)

Hoitoon kuuluva kuorinta tehdään kotimaisilla BTB13-tuotteilla ja iho saa uutta elinvoimaa saman tuotesarjan seerumista ja naamiosta. Rentouttava jalkahieronta kuuluu tähän ihanaan hemmotteluhetkeen.

Hoitoon sisältyy BTB13-tuotesarjan BB-voide (arvo 38 €), joka on ihoa kauniisti sävyttävä ja sen väriä tasoittava aurinkosuojavoide (spf 15), joka sisältää antioksidanttista ja ihon solu-uusiutumista elvyttävää
BTB13-yhdistettä. Ihon väriin mukautuva BB-voide tasoittaa ihon kirjavuutta ja kevyesti valoa taittava koostumus heleyttää ihoa tehden siitä raikkaan ja kimmoisan näköisen.

Äitienpäivän lahjatarjous on voimassa 9.5.2021 asti

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. BB-voiteen voit noutaa sovitusti etukäteen ja saat annettua sen äidillesi yhdessä hoitolahjakortin kanssa.

Kauneusvitamiinit

Mahtavat, ihanan raikkaat BTB13 Vitamin Active -vitamiinivoiteet!

Nyt voit tankata ihoa kolmivaikutteisella C-vitamiinicocktaililla, joka korjaa ihon valovaurioita ja edistää ihokollageenia.
42,00 30ml

B3-vitamiini 10% konsentraattina kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, vähentää kosteuden haihtumista ihosta ja tasapainottaa ihon toimintaa. 42,00 30ml

A-vitamiinia tarjoillaan 0,5% ja 1%:n vahvuisina hoitoina. A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoa, se madaltaa juonteita ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vaalentaa maksaläiskiä. 32,00 15ml

Kerron lisää kun tapaamme.

Kurja korona

Ihana asiakkaani!
Käytän hoitojen sallimissa puitteissa erilaisia suojia (maskia, visiiriä, hanskoja) jotta hoidot olisivat mahdollisimman turvallisia. Asiakkaita palvellaan yksi kerrallaan ja tarpeeksi pitkin vaihtovälein. Yksittäinen hoitoaika on tällä hetkellä maksimissaan yhtäjaksoisesti 90min.
Sinun turvallisuutesi ja hyvinvointisi on minulle ehdoton prioriteetti.

Koska hoidoissa (ripsipidennys 120min, kasvohoito 90min) olemme pitkään hyvinkin lähellä toisiamme, pyydän Sinua ottamaan huomioon COVID-19 (koronavirus) tilanteen. Virus tarttuu
ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Vaikka kaikkien virusten ehkäisyssä auttaa suusuojat, hansikkaat ja hyvä käsi- ja yskimishygienia, koronviruksen leviämisen tehokkuutta eikä tartuttavuusaikaa vielä tunneta tarkasti. Itämisaika altistumisesta ensioireiden alkuun, on arvion mukaan noin 2-12 päivää. Lisäksi on huomattu, että myös oireeton voi kantaa ja levittää virusta. Ollaan siis varovaisia. Nähdään vain jos itse, lähipiirimme ja tapaamamme ystävät ovat terveinä.
Mikäli lähipiirissäsi joku sairastuu, on varoaika sinullakin hoitoon 14 vrk.

Lahjakortti - aina mieluinen

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla. Koronan vuoksi voimassaoloa jatketaan tarvittavan pitkään, älä ole huolissasi.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.