Maaliskuussa

Hoitolaan on rantautunut ESSE! Lue tästä lisää Uutta.

Tutustumistarjous Esse-kasvohoitoon

Tutustumistarjous Essen maailmaan;

Kasvohoito 65,00 (norm. 79,00)

Probioottinen, luonnonkosmetiikkasertifioitu, eläinkokeeton ja vegaaninen hoito kaikille ihotyypeille.

On aika "villiintyä" uudelleen!

Terve iho sisältää biljoonia mikrobeja. Nämä mikrobit tunkeutuvat syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät solun kanssa toteuttaakseen monimutkaista kemiaa. Ihon mikrobit kulkeutuivat meihin äidini kautta. Ne ovat muodostuneet miljoonia vuosia kestäneen evoluution ja ympäristön yhteisvaikutuksesta. Tutkimukset metsästäjä-keräilijöiden ihosta ovat osoittaneet, että nykyaikainen
elämäntyyli ei ole ollut paras ihomme mikrobeille. Olemme menettäneet osan mikrobeistamme, syinä mm. antibioottien liikakäyttö ja kosmetiikkatuotteiden kemikaalit.

Probiootit voivat muuntaa ihon ekologiaa suosimaan monipuolista ja harmoonista ekosysteemiä, joka on
riittävän terve puolustautumaan sekä vähentämään ikääntymisen vaikutuksia iholla. Esse kylvää ihoon hyödyllisiä mikrobeja, jotka taistelevat ikääntymistä kiihdyttäviä lajeja vastaan. Esse myös ravitsee
ihoa prebioottisilla ravintoaineilla, jotka suosivat hyvien mikrobien kasvua.

Lahjakortti

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.