Kuulautta, kosteutta, kauneutta

Asiakkaiden suosikkihoito!

BTB13 Total Radiance Treatment - heleyttävä kasvohoito

Hoidon aloittaa rentouttava kasvohieronta. Sen jälkeen seuraa kaksivaiheinen kuorinta:
Entsymaattinen kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja lisää ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihoa glykolihappokuorintaan, joka tehokkaasti hoitaa ihon ikämuutoksia, uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa.

Kuorinnan jälkeen ihoa hellitään BTB13 hoitovedellä ja seerumilla ja päälle laitetaan merileväpohjainen kosteuttava ja viilentävä peel off -alginaattinaamio.

Hoito on yhdistelmä tehokasta kasvohoitoa ja rentouttavaa elämystä. Ikämuutoksiin se kannattaa tehdä sarjahoitona, kolme kertaa, viikon välein. Toimii myös kertahoitona, ns. "ennen juhlia" -hoitona.

Ystävän kanssa yhdessä!

Tervetuloa rentouttavaan hoitoon..

Varaa aika hemmotteluun YSTÄVÄSI kanssa ja saatte samaan aikaan hoidot vierekkäisissä huoneissa;

Sannan tekemän kaunistavan kasvohoidon vaihtoehtoisilla tuotesarjoilla & rentouttavan ja Minnan tekemän energisoivan shiatsuhoidon .

Ensin toinen kasvohoidossa 45min ja samalla toinen rentouttavassa shiatsussa 45 min ja sitten vaihdetaan toisin päin. Näin molemmat saavat nauttia 90 min ihanasta hoidosta.
98,00 e / hlö

Voit ostaa hoitoon myös lahjakortin ja yllättää Ystäväsi!

Hoidossa tehtävä 45 min shiatsu on niskahartia shiatsu yhdessä rentouttava Chi Kung -päähoidon kanssa.
Hoidossa käydään läpi käsien meridiaanit ja niskahartia alue ja lopuksi tehdään rentouttava päähoito, jossa käsitellään yleisimpiä akupisteitä niskahartian, pään ja kasvojen alueelta.

Kasvohoidossa tehdään ihotyypin mukainen kasvohoito, kuorintoineen, hierontoineen.

Nämä hoidot sopivat sekä naisille, että miehille.

Olen täällä juuri Sinua varten

Pakkasta ilmassa. Ja sitten taas ei. Luonto oikuttelee saariston kupeessa. Kiristeleekö poskesi pakkaspäivinä? Mitä puet kasvoillesi ulkoillessasi?

Tule lämpimään hoitolaani, niin tehdään kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito ja samalla päivitetään kotihoitotuotteet ajantasalle.

Kohti kuuraa ja kauniita talvikelejä!

Hoitoja turvallisesti

Ihana asiakkaani!
Käytän hoitolassa useimmiten maskia, jotta hoidot olisivat mahdollisimman turvallisia. Ja jos hoito sen sallii, käytäthän maskia myös, esim. ripsipidennykset.
Sinun hyvinvointisi on minulle ehdoton prioriteetti.

Lahjakortti - aina mieluinen

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk.
(tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa)
Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla. Myös Kultaranta Resortin lahjakortit voit käyttää täällä. Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon tai valitset valmiista hoidoista.