Toukokuun ajan

Esse-kasvohoito

IHAN PARASTA vielä toukokuun loppuun tutustumistarjouksena Essen maailmaan;

Kasvohoito 60min 65,00 (norm. 79,00)
Ageless Kasvohoito 90min 82,00 (norm 99,00)

Probioottinen, luonnonkosmetiikkasertifioitu, eläinkokeeton ja vegaaninen hoito kaikille ihotyypeille.

Esse-kasvohoidossa koet, paitsi hyväätekevän tehoampullien ja kasvivoimaisten tuotteiden vaikutuksen, myös mielenkiintoisen aistimatkan luonnon äärelle.
Tuotteiden koostumus ja tuoksut tuntuvat ihan omanlaisilta. Mitään synteettisiä väri- tai parfyymejä ei ole käytetty vaan Esselle ominaiset tuoksut ja värit tulevat eri raaka-aineista kuten rooibos, salvia, kamomilla, valkoinen lilja, kalaharin meloni, santelipuu, ylang ylang, palmarosa, commiphora wildii, ruusuhydrolaatti, vanilija, patsuli, cocoa, geranium, viherminttu, piparminttu, kumina, rosmariini... Kuullostaa ihanalle, eikö!

On aika "villiintyä" uudelleen!

Terve iho sisältää biljoonia mikrobeja. Nämä mikrobit tunkeutuvat syvälle ihon rakenteeseen ja työskentelevät solun kanssa toteuttaakseen monimutkaista kemiaa. Ihon mikrobit kulkeutuivat meihin äidini kautta. Ne ovat muodostuneet miljoonia vuosia kestäneen evoluution ja ympäristön yhteisvaikutuksesta. Tutkimukset metsästäjä-keräilijöiden ihosta ovat osoittaneet, että nykyaikainen
elämäntyyli ei ole ollut paras ihomme mikrobeille. Olemme menettäneet osan mikrobeistamme, syinä mm. antibioottien liikakäyttö ja kosmetiikkatuotteiden kemikaalit.

Probiootit voivat muuntaa ihon ekologiaa suosimaan monipuolista ja harmoonista ekosysteemiä, joka on
riittävän terve puolustautumaan sekä vähentämään ikääntymisen vaikutuksia iholla. Esse kylvää ihoon hyödyllisiä mikrobeja, jotka taistelevat ikääntymistä kiihdyttäviä lajeja vastaan. Esse myös ravitsee
ihoa prebioottisilla ravintoaineilla, jotka suosivat hyvien mikrobien kasvua. Lue lisää Essestä.

Lahjakortti

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.