Jouluksi

Voit tilata sähköpostilla jouluun asti kasvohoitolahjakortteja tai lahjakortteja vartalohemmotteluun esim. DaySpa Yon-Ka, jossa nyt tarjoushinta 65,00 (norm.70,00).

Tule tuoksuttelemaan ihania Maison Berger -huonetuoksuja. Ihanan tuoksunsa lisäksi, ne ovat myös kauniita. Niitä löytyy vielä muutamia! Ota yhteyttä ja sovi aika.
Ihana lahjaidea! Katso lisää.

Kulkuohje, katso täältä.

Lahjakorttitarjous sähköpostilla 20.12. asti

Aikuisen ihon vitamiini- ja hyaluroni-happopitoinen kasvohoito. Uudistava, kirkastava ja napakoittava hoito ihoseerumin ansiosta, joka stimuloi solujen uusiutumista ja kollageenisynteesiä. Sisältää kasvonaamion aikana rentouttavan jalkaterähieronnan
Pro-Age kasvohoito 64 € (norm. 69 €)

Sukella kotimaisten marjojen maailmaan ja koe luonnonkosmetiikan vaikuttavat aineet kasvoillasi. Ihanteellinen kaikille rentouttavaa peruskasvohoitoa tarvitseville. Sisältää kasvonaamion aikana rentouttavan jalkaterähieronnan.
Marjakasvohoito 57 € (norm. 62 €)

Lahjakortti

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.

Mitä on BTB13

Iän myötä iho menettää heleyttään ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä yhä selvemmin. Iho ei enää uusiudu yhtä tehokkaasti kuin ennen ja kuona-aineiden poistuminen ihosta hidastuu.

Ainutlaatuinen, suomalaisten tutkijoiden kehittämä BTB13 -yhdiste on suomalainen solustimulantti, joka sisältää ihon täysipainoiselle toiminnalle tärkeää oroottihappoa, L-karnitiinia sekä hyaluronihappoa.
Yhdessä nämä aineet energisoivat ihosoluja uudistumaan luonnollisella tavalla sekä puhdistautumaan kuona-aineista. Tuloksena iho näyttää kiinteämmältä, heleämmältä ja hyvinvoivalta.

Suomalainen menestystarina - BTB13 - tule tutustumaan!

Mikä tekee BTB13 -tuotteista todella merkittävän;

Suomen patentti- ja rekisterihallitus on todennut:

”Dermatologisissa tuotekoostumuksissa on tärkeää löytää sellainen yhdistelmä, joka sisältää tehokkaan solun
1. terveyttä edistävän vaikutuksen ja jolla on
2. solua suojaava vaikutus. Tämän lisäksi on tärkeää, että tämä solun kuntoa parantavatehoaine
3. kulkeutuu kohdesoluun”

Koska yllä olevat kriteerit on täytetty, BTB13-yhdisteelle on myönnetty hyödyllisyysmallisuoja.
(PRH, lupa no 9865)