Marraskuun kasvohoitotarjous

Kiinteyttävä Radiofrekvenssi-hoito kasvoille

Hoidon teho perustuu radiofrekvenssilaitteen sähköenergiaan, joka nostaa ihonalaisen kudoksen lämpötilaa tasaisesti aina noin 40-43 asteeseen saakka. Hoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.
Lämpö edistää hoitoalueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa. Radiofrekvessi
stimuloi myös uuden kollageenin muodostumista, ihon sävy kirkastuu ja kimmoisuus paranee. Hyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla.
Hoidon kulku: Kasvot ja kaula kuoritaan, käsitellään alueittain RF-kasvo-osalla, jonka jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään seerumi ja naamio.

Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoidossa käytettävä Ditelle RF on kotimainen ammattilaiskäyttöön tarkoitettu laite, virallisesti testattu ja hyväksytty.

65,00 (norm. 79,00)

Lahjakortti

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.