Joululahjatarjous!

Tilaa nyt lahjakortti!

BTB13 - NUOREN IHON PUHDISTUS, 45min. Ihon kuorinta, mekaaninen puhdistus, seerumit, kasvonaamio, hoitovoiteet. Ihonhoidonopastus.Norm 52,00 -> nyt 47,00

UNNA NORDIC - METSÄPOLKU kasvohoito, 90min ja Yönaamio 50 ml KAUPANPÄÄLLE!!
Hoitokokonaisuus sisältää täydellisen kasvohoidon, sekä jalkojen kuivaharjauksen ja rentouttavan hieronnan. Tarjous voimassa niin kauan kuin yönaamioita hyllyssä riittää! 98,00 (Etu 48,00-58,00).
Lisätietoja hoidot-välilehdeltä.

Voit hakea paikan päältä tai sovitusti hotellin vastaanotosta lahjakortin. Pdf-lahjakortin voit tilata myös sähköpostilla. Kultaranta Resortin lahjakortti käy myös Pumpulipallossa ja voit ostaan heidän nettikaupasta suoraan valmiin hoidon tai avoimen lahjakortin summalle, johon voi itse kirjoittaa haluamansa viestin.

Olen myös tänä vuonna teettänyt kuvistani muutaman joulukortin, joita on hoitolassa myynnissä.

Tervetuloa rentouttavaan hoitoon

Pakkasta ilmassa. Kiristeleekö poskesi? Mitä puet kasvoillesi ulkoillessasi?

Tule lämpimään hoitolaani, niin tehdään kosteuttava ja rauhoittava kasvohoito ja samalla päivitetään kotihoitotuotteet ajantasalle.

Kohti kuuraa ja kauniita talvikelejä!

Uutta!!

Ystävän kanssa yhdessä! Nyt voit tulla hemmoteluun ystäväsi kanssa ja saatte samaan aikaan hoidot vierekkäisissä huoneissa; kaunistavan kasvohoidon vaihtoehtoisilla tuotesarjoilla & rentouttavan ja energisoivan Shiatsuhoidon. Ensin toinen kasvohoidossa 45min ja toinen rentouttavassa shiatsussa 45 min ja sitten vaihdetaan toisin päin.

Hoitoja turvallisesti

Ihana asiakkaani!
Käytän hoitolassa useimmiten maskia, jotta hoidot olisivat mahdollisimman turvallisia. Ja jos hoito sen sallii, käytäthän maskia myös, esim. ripsipidennykset.
Sinun hyvinvointisi on minulle ehdoton prioriteetti.

Lahjakortti - aina mieluinen

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk.
(tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa)
Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla. Myös Kultaranta Resortin lahjakortit voit käyttää täällä. Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon tai valitset valmiista hoidoista.