Helmikuu

Talvi

Pimeä vuodenaika ja lisääntyvä ulkoilman kylmyys, sekä sen lämpötilaerot sisäilman kanssa, aiheuttavat ihon kuivumista, johon suureksi avuksi on kasvovesi, ravitsevat hoitovoiteet ja yönaamiot. Myös maskin käyttö osalla rasittaa ihoa. Tule päivittämään ihon kotihoitotuotteesi ja/tai tule kosteuttavaan, lempeään kasvohoitoon.

Näin talvella hyvä hoito olisi ihoa uudistava mikroneulauskuuri, kolme kertaa. Vie noin 3,5kk Ja ottaa siten hehkeänä tuleva kesä vastaan.

Hoitoon voit tulla turvallisin mielin. Pidän maskia koko hoidon ajan, eikä lähikontaktia muihin asiakkaisiin ole hoitoaikojen väljyyden ansiosta.

Nähdään joko nyt tai sitten myöhemmin!

Mikroneulaushoito - sen aika olisi NYT!

Lue siitä lisää täältä.

Kauneusvitamiinit

Mahtavat, ihanan raikkaat BTB13 Vitamin Active -vitamiinivoiteet!

Nyt voit tankata ihoa kolmivaikutteisella C-vitamiinicocktaililla, joka korjaa ihon valovaurioita ja edistää ihokollageenia.
42,00 30ml

B3-vitamiini 10% konsentraattina kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, vähentää kosteuden haihtumista ihosta ja tasapainottaa ihon toimintaa. 42,00 30ml

A-vitamiinia tarjoillaan 0,5% ja 1%:n vahvuisina hoitoina. A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoa, se madaltaa juonteita ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vaalentaa maksaläiskiä. 32,00 15ml

Kerron lisää kun tapaamme.

Kurja korona

Ihana asiakkaani!
Käytän hoitojen sallimissa puitteissa erilaisia suojia (maskia, visiiriä, hanskoja) jotta hoidot olisivat mahdollisimman turvallisia. Asiakkaita palvellaan yksi kerrallaan ja tarpeeksi pitkin vaihtovälein. Yksittäinen hoitoaika on tällä hetkellä maksimissaan yhtäjaksoisesti 90min.
Sinun turvallisuutesi ja hyvinvointisi on minulle ehdoton prioriteetti.

Koska hoidoissa (ripsipidennys 120min, kasvohoito 90min) olemme pitkään hyvinkin lähellä toisiamme, pyydän Sinua ottamaan huomioon COVID-19 (koronavirus) tilanteen. Virus tarttuu
ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Vaikka kaikkien virusten ehkäisyssä auttaa suusuojat, hansikkaat ja hyvä käsi- ja yskimishygienia, koronviruksen leviämisen tehokkuutta eikä tartuttavuusaikaa vielä tunneta tarkasti. Itämisaika altistumisesta ensioireiden alkuun, on arvion mukaan noin 2-12 päivää. Lisäksi on huomattu, että myös oireeton voi kantaa ja levittää virusta. Ollaan siis varovaisia. Nähdään vain jos itse, lähipiirimme ja tapaamamme ystävät ovat terveinä.
Mikäli lähipiirissäsi joku sairastuu, on varoaika sinullakin hoitoon 14 vrk.

Lahjakortti - aina mieluinen

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla. Koronan vuoksi voimassaoloa jatketaan tarvittavan pitkään, älä ole huolissasi.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.