Kohti kesää!

Kurja korona

Ihana asiakkaani!
Käytän hoitojen sallimissa puitteissa erilaisia suojia (maskia, visiiriä, hanskoja) jotta hoidot olisivat mahdollisimman turvallisia. Asiakkaita palvellaan yksi kerrallaan ja tarpeeksi pitkin vaihtovälein. Sinun turvallisuutesi ja hyvinvointisi on minulle ehdoton prioriteetti.

Koska hoidoissa (ripsipidennys 120min, kasvohoito 90min) olemme pitkään hyvinkin lähellä toisiamme, pyydän Sinua ottamaan huomioon COVID-19 (koronavirus) tilanteen. Virus tarttuu
ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Vaikka kaikkien virusten ehkäisyssä auttaa suusuojat, hansikkaat ja hyvä käsi- ja yskimishygienia, koronviruksen leviämisen tehokkuutta eikä tartuttavuusaikaa vielä tunneta tarkasti. Itämisaika altistumisesta ensioireiden alkuun, on arvion mukaan noin 2-12 päivää. Lisäksi on huomattu, että myös oireeton voi kantaa ja levittää virusta. Ollaan siis varovaisia. Nähdään vain jos itse, lähipiirimme ja tapaamamme ystävät ovat terveinä.

Aurinko!

Aurinkoiset päivät ovat tulleet! Tunnet ihanan lämmön kasvoillasi. UV-säteet läpäisevät myös pilvet. Älä jätä ihosi suojausta vain kesälomapäiville. UV-suojan voi saada monella tapaa; fysikaalisen aurinkosuojan omaavista meikki- ja hoitovoiteista sekä mineraalipuristepohjista.

Jane Iredale yhdistää puristepohjissaan värivoiteen, "puuterin" ja aurinkosuojan. Se valmistetaan puhtaista, hienoksi jauhetuista erivärisistä mineraaleista. Mineraalipohja sisältää mm. antioksidantteja, kuten männynkuoriuutetta, joka suojaa vapailta radikaaleilta.
Se ei sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita, eikä huokosia tukkivaa talkkia. Se on unelman kevyt ja tuo kasvoille luonnollisen värin ja mattapinnan. Ja laajan SPF 20 suojan! Niin yksinkertaista! Lisäksi se on vettä hylkivä, joten sadesää tai uimapyrähdys ei saa värinoroja poskillesi.

SPF 30 suojan saat PowderMe tuotteesta. Myös siinä on kevyt väri, joten iho ei jää kalmanvalkoiseksi. Sopii kasvoille, hiuspohjaan ja vartalolle, myös lapsille.

Jane Iredale mineraalimeikit eivät sisällä laisinkaan täyteaineita, siksi sopivat erinomaisesti myös kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteet ovat prosessoitu epäorgaanisiksi, niissä ei kasva pöpöt, ei bakteerit. Voit huoletta käyttää niitä vaikka 10 vuotta, mutta tuskin ihan riittää niin pitkäksi aikaa, haluathan käyttää niitä päivittäin!

Vegaaninen ja gluteeniton, hajusteeton.
Leaping Bunny -sertifikaatti, PETA, Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys, The Skin Cancer Foundation, Green Dot.

Mikroneulaushoito - mitä se on!

Lue siitä lisää täältä.

Lahjakortti

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.