Kohti joulua

Ota seurattavaksi Kultaranta Wellnessin facebooksivut. Sieltä näet joulukalenterin avatut luukut, joista löydät kivoja joululahjaideoita, myös Pumpulipallon hoitoihin!!
Päivittäin vaihtuvat lahjat voit ostaa lahjakorttikaupasta.

2. luukusta löydät radiofrekvenssihoidon tarjoushintaan!!!

Hiljalleen on hyvä alkaa valmistautua joulun aikaan. Suositun Kultaranta Resortin joulukalenterin luukuista ostat uniikit lahjat, jotka ilahduttavat lahjansaajaa pitkäksi aikaa.

Mitä jos tänä jouluna ostaisitkin elämyslahjoja tavaran sijaan? Joulukalenterin luukuista löydät tarjoushintaisia tuotteita Kultaranta Resortin palveluihin. Kannattaa olla ripeä, sillä tuotteet ovat myynnissä vain 48 tunnin ajan luukun aukeamisesta.

Mikroneulaushoito - sen aika olisi NYT!

Lue siitä lisää täältä.

Kohti pimeämpää talviaikaa

Mahtavat, ihanan raikkaat BTB13 Vitamin Active -vitamiinivoiteet ovat täällä!

Nyt voit tankata ihoa kolmivaikutteisella C-vitamiinicocktaililla, joka korjaa ihon kesänjälkeisiä valovaurioita ja edistää ihokollageenia.
42,00 30ml

B3-vitamiini 10% konsentrtaattina kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, vähentää kosteuden haihtumista ihosta ja tasapainottaa ihon toimintaa. 42,00 30ml

A-vitamiinia tarjoillaan 0,5% ja 1%:n vahvuisina hoitoina. A-vitamiini tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vahvistaa ihoa, se madaltaa juonteita ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä sekä vaalentaa maksaläiskiä. 32,00 15ml

Kerron lisää kun tapaamme.

Kurja korona

Ihana asiakkaani!
Käytän hoitojen sallimissa puitteissa erilaisia suojia (maskia, visiiriä, hanskoja) jotta hoidot olisivat mahdollisimman turvallisia. Asiakkaita palvellaan yksi kerrallaan ja tarpeeksi pitkin vaihtovälein. Yksittäinen hoitoaika on tällä hetkellä maksimissaan yhtäjaksoisesti 90min.
Sinun turvallisuutesi ja hyvinvointisi on minulle ehdoton prioriteetti.

Koska hoidoissa (ripsipidennys 120min, kasvohoito 90min) olemme pitkään hyvinkin lähellä toisiamme, pyydän Sinua ottamaan huomioon COVID-19 (koronavirus) tilanteen. Virus tarttuu
ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa. Vaikka kaikkien virusten ehkäisyssä auttaa suusuojat, hansikkaat ja hyvä käsi- ja yskimishygienia, koronviruksen leviämisen tehokkuutta eikä tartuttavuusaikaa vielä tunneta tarkasti. Itämisaika altistumisesta ensioireiden alkuun, on arvion mukaan noin 2-12 päivää. Lisäksi on huomattu, että myös oireeton voi kantaa ja levittää virusta. Ollaan siis varovaisia. Nähdään vain jos itse, lähipiirimme ja tapaamamme ystävät ovat terveinä.
Mikäli lähipiirissäsi joku sairastuu, on varoaika sinullakin hoitoon 14 vrk.

Aurinko!

UV-suojaa on suositeltavaa käyttää noin huhtikuusta syyskuuhun. Vähintään keskitason suojaa eli SPF15. Keskikesällä saatat tarvita korkeampaa kerrointa. UV-suojan voi saada monella tapaa; fysikaalisen aurinkosuojan omaavista meikki- ja hoitovoiteista sekä mineraalipuristepohjista. Joten suojaa ei tarvitse ajatella "aurinkorasvana".

BTB13 BB-voide sisältää kevyen, kaikille mukautuvan värin, hoitavuuden ja kaiken kukkuraksi UV-suojan spf 15.

Jane Iredale yhdistää puristepohjissaan värivoiteen, "puuterin" ja aurinkosuojan. Se valmistetaan puhtaista, hienoksi jauhetuista erivärisistä mineraaleista. Mineraalipohja sisältää mm. antioksidantteja, kuten männynkuoriuutetta, joka suojaa vapailta radikaaleilta.
Se ei sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita, eikä huokosia tukkivaa talkkia. Se on unelman kevyt ja tuo kasvoille luonnollisen värin ja mattapinnan. Ja laajan SPF 20 suojan! Niin yksinkertaista! Lisäksi se on vettä hylkivä, joten sadesää tai uimapyrähdys ei saa värinoroja poskillesi.

SPF 30 suojan saat PowderMe tuotteesta. Myös siinä on kevyt väri, joten iho ei jää kalmanvalkoiseksi. Sopii kasvoille, hiuspohjaan ja vartalolle, myös lapsille.

Jane Iredale mineraalimeikit eivät sisällä laisinkaan täyteaineita, siksi sopivat erinomaisesti myös kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteet ovat prosessoitu epäorgaanisiksi, niissä ei kasva pöpöt, ei bakteerit. Voit huoletta käyttää niitä vaikka 10 vuotta, mutta tuskin ihan riittää niin pitkäksi aikaa, haluathan käyttää niitä päivittäin!

Lahjakortti

Osta Pumpulipallon lahjakortti hoitoihin - lahjakortti voimassa 6 kk. (tarjouslahjakorteissa voimassaoloaika voi poiketa) Voit hakea paikanpäältä tai tilata sähköpostilla.
Myös Kultaranta Resortin nettilahjakortit voit käyttää täällä.
Nimetylle hoidolle tehtyä lahjakorttia ei voi käyttää tuoteostoksiin.

Mikäli et tavoita minua ja tarvitset pikaisesti lahjakortin; Voit aina halutessasi valita Hoidot -välilehdeltä mieleisesi hoidon lahjaksi ja tilata lahjakortin sähköisesti Kultaranta Resortin nettisivuilta lahjakorttikaupasta Valitse avoin lahjakortti, johon kirjoitat lisätiedoksi hoidon.