Yhteystiedot

Kauneushoitola Pumpulipallo
Sanna Laukkanen, SKY- kosmetologi, BTB13 ja EkoPharma -aluekouluttaja

Kultaranta Resort / Wellness, Klubirakennuksen alakerta
Särkänsalmentie 178, Naantali

http://kultarantaresort.fi/beauty/


Ajanvaraus

Avoinna arkisin sopimuksen mukaan. Varaa aikasi soittamalla numeroon 040 705 0470. Hoitojen aikana en pääse vastaamaan mutta soitan sinulle takaisin, kun vapaudun. Voit myös lähettää tekstiviestin tai sähköpostia sanna.laukkanen(at)kultarantaresort.fi

Ajankohtaista tietoa löydät fb__merkki.jpg Facebookista

Pumpulipallo myös Instagramissa.pumpulipallo_instagramissa.jpg

Myynnin vastaanoton yläpääovi on avoinna kesäaikana päivittäin 8-18. Joten pääset alakertaan wellness-osastolle portaita pitkin.

Pääset myös hoitolaan kentän puolelta aina, oikeanpuoleiselta toiselta Wellness-ovelta! Ovessa on ovikello suoraan hoitolaan.

Hurauta kaupungin hälinästä, lyhyen ajomatkan päässä Sinua odottavat rauha ja hiljaisuus. Keskellä kaunista saaristoluontoa, ympäri vuoden, Kultaranta Wellness tarjoaa Sinulle kosmetologi- ja
hyvinvointipalveluita. Olet hemmoteltavana hyvissä käsissä, kotimaisin tuottein.

Minä


Olen pilke silmäkulmassa, uusiin asioihin innostuva, optimistinen kesäihminen, joka iloitsee kauniista pakkaspäivistä ja kuulaista syysaamuista. Rakastan aurinkoa, merta ja saaristoa. Kannatan pehmeitä arvoja, kultaista keskitietä ja maalaisjärkeä. Ihailen kauniita asioita, loistavaa ruokaa, mahtavia ihmissuhteita. Kannan kameraani lähes kaikkialla, kuvaan pitkään ja paljon. Matkustelen mielelläni, olen utelias ja uskalias. Teen mielummin nyt ja heti kuin huomenna ja myöhemmin. Olen innokas sisustaja, rakentaja, pihatyöntekijä. Kauneudenhoitoalaa ennen työskentelin visuaalisuus- ja viestintäalalla.
Sinua hoidan hoitolassani hyvin ja tarkoituksenmukaisesti. Olet lämpimästi tervetullut!
Elämän filosofiani: "Elä kuin, ei viimeistä päivää, mutta niin kuin päiväsi olisi viimeinen"
"Joka päivä pitää unelmoida ja elää unelmaa"

Ja tässä vielä jotain muuta juttua.

Ja tässä.

Näin asustelen.

Olen koulutukseltani myös julkaisugraafikko ja valokuvaaja. Mikäli itselläsi ei ole aikaa mutta tarvitset yrityksellesi kuvia some-markkinointiin tai lehtimainontaan, ota yhteyttä.
Mikäli omien nettisivujeni ilme ja kuvat miellyttävät sinua tai vaikkapa Vartsalan Vanhan Koulun nettisivut Kuvaan omieni lisäksi mm. kaikki heidän tuotteensa ja ylläpidän heidän Fb- ja nettisivuja.