Esse

Probioottista luonnonkosmetiikkaa

Esse Organic Skincare on luonnonkosmetiikan Ecocert-sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja , joka pohjautuu afrikkalaisiin aktiiviainesosiin ja uusimpaan tieteen läpimurtoon – ihmisen mikrobiomiin.
Se on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta.

Essen tuotteet auttavat iho säilyttämään optimaalisen mikrobitasapainon ja hidastamaan ikääntymisprosesseja. Siksi Esse hyödyntää tuotteissa prebiootteja, joilla ravitaan valikoidusti ihon hyviä mikrobeja. Esse lisää tiettyihin tuotteisiin myös probiootteja, joilla muutetaan aktiivisesti ihon mikrobikantaa. Esse on luonut ensimmäisenä eläviä probiootteja sisältävän seerumin.
Ajatuksena on säilyttää ihon mikrobinen monimuotoisuus ja edistää hyvien mikrobien kasvua. Esse kiinnittää myös erityistä huomiota, että tuote ei saastuta ihon herkkää ekosysteemiä synteettisillä kemikaaleilla, sekä tasapainottaa tuotteiden pH-arvot tasolle 4-5.

Tuotteet

Esseltä löytyvät hoidot ja tuotteet kaikille ihotyypeille. Nostan tässä nyt esiin omasta mielestäni sarjat TOP-tuotteet - Esse PLUS, jonka korkealuokkaiset probioottiset tuotteet tehostavat mikrobiomin toimintaa maksimaalisen anti-ageing -vaikutuksen saavuttamiseksi.

Koska hoitolani on pieni, yhden hengen hoitola, ei hyllyssä välttämättä ole aina kaikkia tuotteita. Kannattaa etukäteen kysäistä, jos lempituotteesi on lopussa, koko Essen tuotekirjo on saatavilla ja nopeasti tilattavissa. Luonnonkosmetiikassa ei käytetä vahvoja säilöntäaineita, siksi haluan tarjota Sinulle tuoreita tuotteita ja tilaan niitä niin, etteivät seiso pitään hyllyssä.

The one and only - Probioottiseerumi

Yksi millilitra seerumia sisältää yli miljardi elävää probioottimikrobia.

Esse on tunnistanut kirjon probiootteja, jotka ovat olennainen osa ihon terveyttä. Niitä on lisätty tähän mullistavaan tuotteeseen.
Tullessaan kosketuksiin ihon kosteuden kanssa probioottimikrobit aktivoituvat ja auttavat ihoa korjaamaan epätasapainotiloja ja vahvistavat ihon suojabarriääriä, tehden ihosta kiinteämmän, täyteläisemmän ja kimmoisamman.

Tämä tasapainottava seerumi sopii kaikille ihotyypeille. 30-40v+ kuureina ja 50v+ säännöllisempään käyttöön. Seerumi on myös erittäin tehokas stressaantuneelle iholle. Käyttö: pieni määrä iholle kahdesti päivässä tai iltaisin ennen hoitovoidetta.
Avattu tuote on käytettävä 2 kk kuluessa, jotta probioottien toimintakyky voidaan taata. Seerumin kanssa ei myös kannata käyttää synteettistä kosmetiikkaa, koska silloin probiooteista ei ole enää hyötyä.

Murheena rypyt? - Intensity seerumi

LUONNON BOTOX
Tämä on Essen vastaus nopeaan ryppyjen silottamiseen. Avainraaka-aine on Mafane-uute Reunionin saarelta. Tämä uute sisältää spilantholia, joka rentouttaa lihaksia samalla tavalla kuin Botox. Tämä uute osoitti tehokasta ryppyjen vähenemistä 75 % testatuista. Vaikutus kestää 24 tuntia, mutta seerumilla on myös pitkäaikainen vaikutus säännöllisesti päivittäin käytettynä. Devil’s Claw (Pirunkoura) nimisen kasvin uute ja kiinteyttävä aktiiviaine Kigeliasta takaavat, että säännöllisesti käytettynä seerumi vähentää myös juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.
Erinomainen kaikille, jotka haluavat "tuhkimotippa" -vaikutuksen ennen juhlia tai muuta tärkeää tapaamista..

Anti-age tuotteiden kuningatar - Ageless seerumi

Äärimmäisen kiinteyttävä ja liftaava.
Aikuiselle iholle, joka on menettänyt kiimoisuuttaan ja jossa on näkyviä juonteita.
Sumajuuren, Muira Puama -kuoren ja Madonnaliljan uutteet muodostavat tehokkaan yhdistelmän. Vaikutus on kirkastava ja silottava, sekä turvotusta vähentävä ja ihoa kiinteyttävä.
Tämän ihon ikääntymistä uhmaavan seerumin kiinteyttävät ja liftaavat vaikutukset tehostuvat pitkäaikaisessa käytössä. Ajan myötä iho kiinteytyy ja näyttää nuorekkaammalta.
Käyttö: kahdesti päivässä tai aamuisin, ennen hoitovoidetta.
35-40v+ kuurina ja 50+ jatkuvampaan käyttöön.

Hoitaa ja suojaa - Defence moisturiser

Defence moisturiser -kosteusvoide suojaa ihoa ilmansaasteilta ravitsevalla, mutta kevyellä koostumuksella. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuotteen sisältämät prebiootit ja probiootit parantavat ihon suojabarriäärin toimintaa vahvistamalla ihosolujen välisten T-liitosten muodostumista. Näin kosteutta haihtuu vähemmän.
Devil’s Claw (Pirunkourauute) lisää ihon tulehdusvastetta ja hidastaa ikääntymisprosessia. Makkarapuu-uute kiinteyttää ihoa ja parantaa elastisuutta.
Yangu- ja mankettiöljy suojaavat ihoa luontaisesti UV-säteilyltä ja oliivinlehtiuute, yhdessä C- ja E-vitamiinien kanssa käyvät taistoon ihoa ennenaikaisesti vanhentavia vapaita radikaaleja vastaan.

Tuote on aikuiselle iholle, mutta nuoremmallekin, joka taistelee pigmenttimuutoksia vastaan.

Hoitovoiteeksi tai päivävoiteeksi, jos valitsee yöksi vielä täyteläisemman Restorative voiteen.

Tehohoito yöksi - Restorative moisturiser

Tehokosteusvoide sopii yön aikaiseksi korjaukseksi ja palautukseksi tai käytettäväksi kahdesti päivässä kuivan ihon hoitoon.

Voide on kehitetty taistelemaan ikääntymistä vastaan optimoimalla ihon mikrobiomin hyvinvoinnin. Ihon mikrobipopulaatiota muokataan probiootti Lactobacillus uutteella ja kahdella avainprebiootilla – inuliinilla ja alfa-glukaanioligosakkarideillä.

Suuri pitoisuus pienimolekyylista hyaluronihappoa kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja keskeyttää ihon ikääntymista kiihdyttävien sytokiinien muodostumista.

Vain parasta silmänympärysiholle - Eye contour cream

Monipuolinen silmänympärysvoide, joka hoitaa yleisimpiä ongelmia silmänympärysalueella: naururypyt, tummat silmänaluset, roikkuvat yläluomet ja turvotus.

Bellis-uute vaalentaa tummia silmänalusia hillitsemällä tyrosinaasin tuotantoa ja vähentämällä melaniinia. Albiz-uute ja Daruroside suojaavat ja vahvistavat dermistä vahvistamalla herkkiä verisuonia ja stimuloimalla toksiinien poistosysteemiä. Tämä vähentää turvotusta silmien ympärillä ja vähentää juonteita ja madaltaa naururyppyjä silminnähden.

Huomaat eron 2 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Hymy huulille ja ilo silmille! Naururypyt kaikkoaa!

Tervetuloa Esse-hoitoihin

Esse-hoidot ovat ihana hoitokokonaisuus, juuri Sinulle valituilla tuotteilla. Huumaava luonnollinen tuoksu ja rentouttavat hierontarituaalit tekevät hoidosta superylellisen ja tehokkaan, ilman mitään synteettisiä- tai eläinperäisiä aineita.