Fytoaromaattinen vartalohoito

Upea, rentouttava hoito, joka poistaa kehon ja mielen jännitystiloja

Viivähdä hetkessä, kosketuksessa, tuoksussa. Koe läsnäoloa, hemmottelua ja saa uutta energiaa.
Tee mielikuva matka Ranskan laventelipelloille tai sypressin tuoksuun, koe Korsikan auringon kypsyttämän appelsiinin energisoiva tunne. Kiireellisessä nykymaailmassa, jossa harmoniasta on tullut ylellisyyttä, tule kokemaan aistimatka yksilöityyn hoitokokemukseen ja koe kiireettömyyden tunne.
Täältä löydät oman levähdyspaikkasi arjessa, kun sitä itse tarvitset.

Rentouttava hoito on rituaalipitoinen hoitokokonaisuus, joissa mieli ja keho lepää. Hoito aloitetaan aromaattisella sokerikuorinnalla ja suihkulla, jonka jälkeen virkistävien jalkakompressien kautta pääset lempeään aromaattiseen hierontaan, jossa yhdistyvät lymfaattinen sivelyhieronta, bambukepit ja kuumakivet.
1h15 min, 73,00

Hoito on ihana perusterveille ihmisille. Jos tiedät jonkin terveydentilassasi olevan esteen, ilmoita siitä. Vartalohoitoa ei tule tehdä heikkokuntoisille henkilöille, pienille lapsille, eikä raskaana oleville tai imettäville äideille. Ei syöpäpotilaille, epileptikoille, eikä sydämen tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville, kuumeen tai akuutin tulehduksen aikana, verenohennuslääkityksen aikana, leikkauksen jälkeen ½-1 vuoden sisällä. Hoidon jälkeen ei suositella raskasta liikuntaa, saunomista.

Linjat, jotka saat valita hoidon alkaessa

Laventeli, Italianolkikukka - Detox, auttavat sinua uudistumaan ja poistavat kehosi kuona-aineita.
Setri, Sypressi - Silhouette, tehostavat rasva-aineenvaihduntaa, napakoittavat ihoa ja selkiinnyttävät vartalonpiirteitä.
Mandariini, Appelsiini - Vitality, herättävät elinvoimasi, tasapainottavat stressin, tuoksu vie mielen kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kotihoitotuotteet

Jatka aistimatkaa vielä kotona

Gommage sucre - makea ratkaisu ihanan pehmeään ihoon! Sokerikuorinta siloittaa ihoa hellävaraisesti samalla raviten. Sulaa iholle ja muuttuu maitomaiseksi veden kanssa sekoittuessaan.
200 ml 42,00

Spa-tunnelmaa kotona Phyto Bain -kylpynesteellä. Laventelin, italianolkikukan, petitgrainin, rosmariinin ja salvian eteeriset öljyt poistavat kuona-aineita ja vahvistavat ihoa, energisoivat oloa. Korkillinen lämpimään veteen ja nauti!
100 ml 46,00

Täsmätehoa vartalonpiirteille - Huile silhouette. Hienostunut, kevyt kuivaöljy napakoittaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Roseepippuri aktivoi rasva-aineenvaihduntaa, jota voit tehostaa hierovilla liikeillä.
100 ml 46,00

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia .

Yon-Ka -tuotteiden ydin, «Yon-Ka Sydän» on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä.

Sana Fyto tai 'Phyto' tulee kreikasta ja tarkoittaa kasvia. Fyto-aromaattinen siis tarkoittaa, että sarja perustuu kasviuutteisiin sekä eterisiin öljyihin.